Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - C&V WATER CONTROL a raportat rezultate in crestere cu 53% in 2017
C&V WATER CONTROL a raportat rezultate in crestere cu 53% in 2017
Producatori & Furnizori Publicat de Simona Ene 14 Mar 2018 07:25
Societatea C&V Water Control, din Bucuresti, a realizat in 2017 o cifra de afaceri de 19,7 milioane de lei din comercializarea tehnologiilor pentru tratarea apei, cresterea fata de anul fiscal precedent fiind de 53%, de la 12,7 milioane de lei. Din perspectiva echipei manageriale, aceasta s-a datorat unor masuri implementate in perioada respectiva, ale caror efecte se vor reflecta pozitiv inclusiv in rezultatele din 2018. Printre acestea se afla extinderea activitatii si gamei de produse, a echipei de vanzari si a canalelor de distributie, a exportului, concomitent cu dezvoltarea interna la nivel de personal si TESA. Contextul in care s-a produs evolutia nu a fost, insa, lipsit de provocari, una dintre cele mai frecvente fiind aceea a intocmirii defectuoase a caietelor de sarcini aferente procedurilor de achizitie publica, nesincronizate cu situatia reala, ceea ce genereaza stabilirea de bugete pentru investitii sub valoarea necesara implementarii. La acestea, fireste, se adauga dificultatile in recuperarea creantelor si slaba finantare a tuturor programelor derulate prin fonduri europene sau publice.
Un context favorabil si perspective pe masura
Avand in vedere faptul ca data de 31 ianuarie 2018 reprezinta termenul-limita a perioadei de tranzitie pentru punerea in aplicare a directivei UE privind tratarea apelor reziduale, procentul volumelor de ape uzate provenite din mediul urban si epurate corespunzator trebuie crescut in mod constant. “Piata romaneasca din domeniul tratarii apei pentru transformarea acesteia in apa potabila, precum si pentru epurare este in continua crestere datorita nevoii tot mai mari de apa de consum curata, dar si a normativelor Uniunii Europene, care acorda o mai mare grija protectiei mediului inconjurator. Astfel, activam pe o piata extrem de dinamica si ofertanta, cu un potential urias de dezvoltare prin prisma nevoilor de instalare a unor statii de epurare in localitatile care nu respecta obligativitatea normativelor europene, dar si, ulterior, a livrarii de consumabile prin prisma activitatii de mentenanta, monitorizare si dezvoltare ulterioara. In acelasi timp, sectorul industrial a devenit foarte interesat sa intre in legalitate, nemaiputand derula investitii fara a respecta cerintele legale in ceea ce priveste asigurarea calitatii apei potabile sau tehnologice, dar si a celei epurate”, a declarat Catalin Negoita, director general al C&V Water Control.
Extindere continua prin toate canalele, inclusiv achizitia a doua companii
Pe langa activitatile pe care le presteaza in mod curent - proiectare si consultanta in parteneriat cu firme de proiectare, furnizare si montaj, precum si puneri in functiune pentru instalatii (tratare sau epurare), in colaborare cu firmele de constructii si beneficiarii -, anul acesta C&V Water Control va integra doua noi companii, respectiv CVW Envitech si Smartech Automation. Astfel, va avea capacitatea de a presta inclusiv servicii de inginerie in domeniul de resort, precum si de a livra automatizari si sisteme SCADA (proiectare si executie de tablouri electrice) pentru propriile proiecte, dar si pentru terti. Astfel, pe langa cresterea cotei de piata prin abordarea unor proiecte noi, de mare anvergura, C&V Water Control va putea oferi pachete complete atat pentru sectorul de apa tratata, cat si pentru cel de apa uzata. “Pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse, echipa manageriala va completa setul de masuri incepute in 2017 cu pozitionarea strategica in calitate de lider de echipamente pentru tratarea apei in Romania, celelalte obiective vizand cresterea sustinuta a cifrei de afaceri si profitului, reducerea costurilor fixe, sporirea profesionalismului angajatilor, reducerea erorilor de proiectare si dezvoltarea unui pachet de servicii integrat”, a incheiat Catalin Negoita. Pentru informatii suplimentare, www.cv-water.ro 
 
ALLBIMman and machineALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
theda mar
noark
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
MAKITA
CDS
strabag nivel 1
rigips
grundfos
BALTIC
leviatan
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica