Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Delta Studio: Gama Dalet a obtinut o crestere de 42% a vanzarilor in primele 9 luni
Delta Studio: Gama Dalet a obtinut o crestere de 42% a vanzarilor in primele 9 luni
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 02 Nov 2020 17:50
Dalet, brand romanesc de obiecte sanitare si mobilier de baie aflat in portofoliul Delta Studio si destinat segmentului smart luxury, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro in primele noua luni din 2020, in crestere cu 42% fata de aceeasi perioada din 2019, cand vanzarile au ajuns la 1,6 milioane de euro.
„Pe baza rezultatelor inregistrate in primele noua luni, care au venit pe fondul unei cresteri a lucrarilor de constructii si amenajari din segmentul rezidential, pentru intregul an 2020, estimam o crestere de 50% a cifrei de afaceri fata de 2019”, a declarat Dragos Bonea, proprietar al furnizorului de amenajari interioare Delta Studio, din portofoliul caruia face parte brandul Dalet. „Pentru 2021 mizam pe o crestere similara, chiar daca piata va fi afectata, cel putin in primul semestru, de pandemia de COVID-19. Datorita competitivitatii produselor Dalet, consideram ca vom putea castiga o cota insemnata de piata pe segmentul vizat, asa cum am reusit si in 2020.”
Impactul pandemiei asupra fabricarii si vanzarilor produselor din gama Dalet a fost unul minor, datorita cererii ridicate venite din segmentul rezidential si respectarii termenelor de livrare. In toata aceasta perioada compania a monitorizat atent productia din perspectiva calitativa si cantitativa, in vederea mentinerii celui mai bun raport calitate si design versus pret.
Investitiile totale in dezvoltarea brandului Dalet au atins nivelul de 2,5 milioane de euro si au fost demarate acum patru ani, pornind de la experienta Delta Studio in a identifica tendintele moderne in designul de interior. Aceasta suma include investitia de 0,5 milioane de euro in dezvoltarea unor capacitati proprii de productie pentru fabricarea mobilierului de baie (Terramob - Piatra Neamt), precum si finantarea stocului de materiale si produse finite. In prezent, gama Dalet include un numar de 650 de produse.
Planurile Dalet pentru urmatorii trei ani prevad continuarea investitiilor intr-un ritm de aproximativ un milion de euro pe an, urmarind diversificarea gamei si cresterea capacitatii de productie.
Obiectivul brandului Dalet este dezvoltarea unei game de produse care sa ofere design si calitate la standarde inalte, la un pret accesibil segmentului mediu din piata romaneasca. Cu un design realizat impreuna cu arhitectii din cadrul Delta Studio si prin alte parteneriate cu designeri si arhitecti romani, produsele din gama Dalet sunt cu 30%-50% mai ieftine comparativ cu brandurile internationale consacrate, in conditii de fiabilitate si termene de garantie similare, disponibile pe stoc si cu livrare imediata.
 
hiltiALLBIMvailantman and machineVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Ubitech
leviatan
MAKITA
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
leviatan
strabag nivel 1
CDS
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023