Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HOLCIM il numeste pe Remus Viscol in functia de Director al Diviziei de Agregate
HOLCIM il numeste pe Remus Viscol in functia de Director al Diviziei de Agregate
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 05 Iun 2024 10:21
Holcim Romania anunta numirea lui Remus Viscol in functia de Director al Diviziei de Agregate. Desemnarea vine intr-un moment de ascensiune pentru divizie in urma investitiilor de anul trecut, consolidandu-si astfel pozitia pe piata agregatelor din Romania.
Cu studii in inginerie mecanica si cu o experienta de peste 22 de ani in cadrul Holcim Romania, Remus Viscol a avansat pe diverse roluri, de la cel de Inginer Vanzari Betoane Craiova la cel de Manager National Vanzari Betoane, in 2013, iar incepand cu anul 2021 avand pozitia de  Manager Betoane pe Regiunea de Sud. S-a remarcat prin gestionarea cu succes a activitatilor in cadrul diviziei de betoane, integrand noi statii de productie, dezvoltand o echipa motivata si construind un portofoliu solid de clienti loiali. 
"La Holcim, sustinem promovarea liderilor care contribuie la performanta si isi demonstreaza constant capacitatea de a aduce plusvaloare companiei si partenerilor nostri. Sunt convins ca experienta si dedicarea lui Remus Viscol vor aduce un aport considerabil in atingerea obiectivelor noastre strategice si in continuarea cresterii durabile pe segmentul de agregate”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania si Market Head Moldova. 
"Sunt onorat sa preiau conducerea Diviziei de Agregate intr-o perioada de evolutie si transformare. Ne propunem sa continuam sa furnizam produse diversificate, respectand standardele de calitate care ne definesc. Prioritatea noastra este sa dezvoltam si sa consolidam parteneriate de lunga durata, sa raspundem prompt si eficient cerintelor pietei si sa contribuim activ la constructii trainice si performante pentru viitor", a adaugat Remus Viscol, Director Agregate in cadrul Holcim Romania.
Holcim este unul dintre cei mai mari producatori de agregate din tara, cu patru statii localizate la Salcioara, Neudorf, Stancesti si Gligoresti. In cadrul acestora, se produce si se livreaza: agregat fin (nisip), agregat sortat (pietris natural si concasat), agregat grosier (refuz de ciur) si agregat amestec (balast natural si pietris concasat), constituind materia prima esentiala pentru producerea de beton, BCA, asfalt, mortare, adezivi etc.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
BogArt
ness project
SIGM
SSAB
EDIT-Structural
Arduro
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
noark
Ubitech
viarom
konsent
CDS
concelex
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander