Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HORNBACH a inceput amenajarea magazinului din Cluj, ce va fi deschis in iulie
HORNBACH a inceput amenajarea magazinului din Cluj, ce va fi deschis in iulie
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 24 Iun 2021 12:44
HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, a dat startul amenajarii unui nou magazin in Romania, la Cluj-Napoca, urmand ca acesta sa fie inaugurat in luna iulie. Cel de-al optulea magazin al retelei pe plan local va avea o suprafata de 23.000 de metri patrati, pastrand formatul utilizat de Hornbach pe piata din Romania, si este amplasat pe un teren de aproximativ 4,1 hectare.
„Asa cum ne-am obisnuit clientii, atat pe plan local, cat si international, noul nostru magazin va urma standardele de calitate germana. Astfel, vom veni in intampinarea clujenilor cu un sortiment vast de aproximativ 55.000 de articole mereu in stoc si alte 29.000 disponibile la comanda. In plus, toti clientii nostri pot beneficia de o serie de servicii ce ii pot ajuta in derularea proiectelor de constructii, amenajari si gradinarit. Dintre acestea, cel mai important este serviciul de consiliere profesionista oferit de toti angajatii nostri. Acest lucru este posibil in primul rand datorita angajamentului pe care ni l-am luat de a pregati atent intreaga noastra echipa din noul magazin“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach Romania.
Potrivit afirmatiilor sale, intreaga suprafata a magazinului este de 23.000 de metri patrati. Aceasta cuprinde zone speciale precum zona de Gradina si ZOO, cu o suprafata de 5.200 de metri patrati, si cea de Drive In, ce ocupa 6.900 de metri patrati. In plus, clientii magazinului dispun de 335 de locuri de parcare.
Urmand modelul celorlalte locatii din retea, magazinul din Cluj-Napoca va dispune de o multitudine de produse disponibile la raft. Astfel, departamentul de feronerie va cuprinde 9.500 de articole, in timp ce zona destinata instalatiilor electrice si corpurilor de iluminat va numara peste 600 de modele sub branduri precum Paulmann, Eglo, Philips si marca proprie Flair, dar si peste 200 km de cablu de diverse tipuri. De asemenea, noul magazin dispune si de produse speciale pentru case inteligente, precum sisteme inteligente Yale, Eglo, Philips si Flair.
„Departamentul deco din cadrul magazinului din Cluj-Napoca va fi foarte ofertant pentru clientii nostri, fiind o sursa de inspiratie in materie de culori si texturi folosite in amenajarea locuintelor. Astfel, clientii vor avea de ales dintr-un sortiment bogat ce cuprinde peste 6.700 de metri liniari de perdele si draperii, dar si peste 5.600 de metri patrati de mochete si peste 60.000 de litri de vopseluri“, a mai spus Mugurel-Horia Rusu.
Mai mult de atat, sortimentul magazinului cuprinde si peste 200 de modele de parchet, dar si un departament vast dedicat prefabricatelor, cu peste 100 de modele de usi de interior si 30 de modele de usi de exterior pe stoc.
„Pana la momentul deschiderii, la magazinul din Cluj-Napoca vor fi aduse nu mai putin de 150 de camioane cu materiale de constructii, astfel incat clientii sa aiba la dispozitie toate produsele necesare indeplinirii proiectelor lor“, a subliniat Mugurel-Horia Rusu.
Departamentul Drive In Hornbach Cluj-Napoca ofera clientilor toate materialele necesare constructiei unei case sau realizarii unui proiect de orice tip: izolatii, gipscarton, ciment, sape, mortare, adezivi, tencuieli, tigla metalica, ceramica sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, caramida, BCA, cosuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru constructii si multe altele.
In ceea ce priveste departamentul special dedicat produselor de gradina, acesta va cuprinde peste 500 de articole pentru amenajarea unei gradini aparte: pavaje, dale, borduri, jardiniere, elemente de gard, palisade. De asemenea, zona dedicata gradinii va oferi peste 600 de modele de ghivece de interior, 850 de ghivece de exterior, mai mult de 150 de tipuri de ingrasaminte organice, minerale si bio pentru plante, pomi fructiferi, arbusti ornamentali si un sortiment de 700 de seminte de flori si legume, dar si o zona cu gratare si accesoriile aferente.
„Noul nostru magazin va cuprinde si un sortiment mixt si bogat de plante decorative de interior si de exterior, numarand cateva sute de specii“, a subliniat reprezentantul companiei.
Noul magazin Hornbach va avea si un departament de ZOO si acvaristica, cu o suprafata de peste 150 de metri patrati. Aceasta zona este dedicata cu precadere iubitorilor de animale si cuprinde un sortiment de hrana pentru caini si pisici cu peste 700 de articole si o gama dedicata acvaristicii, cu acvarii, hrana, solutii de intretinere a apei si peste 2.000 de pesti din circa 200 de specii diferite.
Toate produsele disponibile in magazinul Hornbach din Cluj-Napoca provin atat de la furnizori internationali consacrati, cat si de la producatori locali de renume. De asemenea, nu vor lipsi nici produsele sub marcile proprii Hornbach.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKgamma_2021TERAPLASTjungheinrichALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
cv water 2021
hilti
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
leviatan
rigips
hidroplasto
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
bienala
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere