Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HORNBACH isi consolideaza prezenta in Romania prin HUB-ul IT
HORNBACH isi consolideaza prezenta in Romania prin HUB-ul IT
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 21 Mar 2024 14:30
Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, isi intareste prezenta pe plan local prin extinderea Hub-ului IT in Romania. Aceasta initiativa reflecta angajamentul companiei de a atrage specialisti talentati pentru a contribui la dezvoltarea si implementarea solutiilor tehnologice inovatoare in retailul modern, extinzandu-si astfel competentele IT pentru toate cele 9 tari in care Hornbach isi desfasoara activitatea.
"Hub-ul IT din Romania reprezinta un pilon esential in strategia noastra de internationalizare a aspectelor tehnologice in cadrul companiei. Acesta va juca un rol crucial in dezvoltarea si implementarea proiectelor tehnologice inovatoare pentru intregul Grup”, a declarat Andreas Schobert, CTO si membru al Consiliului de Conducere al Hornbach Baumarkt AG.
Alegerea Romaniei pentru acest proiect se datoreaza, in primul rand, prezentei unui numar mare de talente cu competente extinse in domeniul IT. Romania devine astfel un mediu propice pentru dezvoltarea unei echipe de specialisti pasionati de tehnologie si dornici sa contribuie la succesul international al companiei, avand sansa de a evolua in cariera intr-un grup puternic la nivel european.
"Echipa noastra din Romania intelege ca fiecare linie de cod contribuie la experienta si satisfactia clientilor nostri. Prin urmare, ne angajam sa aducem valoare adaugata fiecarui proiect si sa cream solutii inovatoare care sa faca diferenta in retailul modern”, a adaugat Andreas Schobert.
Abordarea interconectata dintre aspectele tehnice si umane permite echipei sa identifice rapid problemele si sa ofere solutii eficiente pentru a raspunde nevoilor clientilor si ale colegilor din diverse departamente, de la magazine si logistica, pana la merchandising. De asemenea, nivelul ridicat de formare si expertiza din Romania, in combinatie cu afinitatea pentru gandirea holistica a tehnologiilor, a contribuit la alegerea acestei tari drept destinatie ideala pentru dezvoltarea Hub-ului.
Initial, Hub-ul IT se va concentra pe proiectele legate de magazinul online, urmand sa se extinda ulterior si sa abordeze alte aspecte-cheie ale modelului de afaceri interconectat al Hornbach. Echipa Hub-ului IT va fi responsabila nu doar de dezvoltarea si implementarea proiectelor, dar si de extinderea proactiva a serviciilor si dezvoltarea unor idei inovatoare pentru imbunatatirea sistemelor existente.
"Hub-ul IT urmeaza sa creasca rapid in ceea ce priveste numarul de angajati. Astfel, estimam ca pana la sfarsitul anului numarul de colegi va ajunge la un nivel cu doua cifre, prioritatea fiind acordata mai ales calitatii si potrivirii culturale”, a spus, la randul sau, Andrei Arabolea, IT Lead Hornbach IT HubRomania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
theda mar
rigips
viarom
siniat
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
konsent
CDS
ness project
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan
MAKITA

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander