Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEIER investeste 25 milioane euro in modernizarea si extinderea productiei din Iasi
LEIER investeste 25 milioane euro in modernizarea si extinderea productiei din Iasi
Producatori & Furnizori Publicat de Razvan Popa 07 Sep 2021 10:43
Grupul austriac Leier, care deruleaza investitii de peste 20 milioane de euro in modernizarea fabricii Leier din Iasi (fosta Brikston), are in plan dezvoltare a unei noi sectii de productie a prefabricatelor din beton in cadrul aceleiasi unitati. Pana in acest moment, compania a renovat complet halele de productie a caramizilor si urmeaza sa amenajeze doua noi hale in care se vor produce prefabricate din beton. Investitiile totale vor ajunge la 25 milioane de euro.
„Aceasta unitate este ceva nou pentru compania noastra, deoarece realizam in special produse ceramice. Vom continua si in perioada urmatoare investitiile; estimam un nivel total de aproximativ 25 milioane de euro", a declarat Adrian Minzat, directorul general al Brikston Construction Solutions SA.
Costel Alexe, presedinte al Consiliului Judetean Iasi, a adaugat: „Ma bucur ca Iasul beneficiaza de astfel de investitii, deoarece inseamna crestere economica si locuri de munca. Ne dorim cat mai multe afaceri de succes in judet, acesta fiind si motivul pentru care lucram la realizarea de parcuri industriale prin intermediul carora sa atragem noi investitori.”
Leier detine circa 50 de fabrici in sapte tari din Europa. In Romania, grupul are patru unitati de productie, doua pentru caramida si alte doua pentru beton, si - potrivit reprezentantilor firmei - se vor aloca in continuare fonduri atat pentru dezvoltarea fabricilor de materiale de constructii, cat si in alte domenii de activitate.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
rigips
leviatan
viarom
ness project
strabag nivel 1
CDS
konsent
noark
concelex
siniat
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander