Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LINDAB: Noua cerere se orienteaza catre acoperisuri premium, in nuante de gri
LINDAB: Noua cerere se orienteaza catre acoperisuri premium, in nuante de gri
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 27 Oct 2023 06:25
Romanii pun tot mai mult accent pe calitatea sistemelor de acoperisuri pe care le achizitioneaza si opteaza pentru sisteme din game premium, context in care solicitarile primite de Lindab pentru acoperisuri de calitate superioara, accesorizate complet (inclusiv solutii pentru degivrare, sisteme de siguranta pentru acoperisuri etc.) au crescut semnificativ, potrivit lui Andrei Sulyok, directorul general al companiei. Odata cu pretuirea materialelor de calitate, cresc exigentele clientilor si in privinta serviciilor de consultanta atat inainte de achizitie, cat si in timpul montajului si dupa montaj, a adaugat reprezentantul companiei.
"2023 se aseamana mult cu anul precedent din perspectiva preferintelor clientilor care cumpara acoperisuri. Acestia aleg, in continuare sistemele de tabla prefaltuita SRMax si SRPClick, pentru ca ofera linii faine acoperisului si se pliaza pe buzunarele majoritatii clientilor Lindab. Imediat secondeaza acoperisurile cu dublufalt si tigla metalica cu granule minerale, care vin cu o paleta variata de profile si culori. In materie de acoperiri, sistemele de acoperisuri Lindab cu protectie a stratului de otel premium MAT si HBPE au o crestere fata de anul trecut", a declarat Andrei Sulyok.
Potrivit managerului, tendintele in culorile acoperisurilor pot varia in functie de regiune, preferintele personale si stilul arhitectural al constructiei. "Aici o influenta majora poate veni direct de la arhitect. Griurile si nuantele similare au devenit tot mai populare pentru acoperisuri. Din paletarul Lindab, culoarea «granit» este cea mai ceruta, dar si nuanta «maro inchis-brun». Este important, insa, sa se ia in considerare aspectul estetic, eficienta energetica, climatul local si reglementarile locale atunci cand clientii aleg acoperisuri pentru casele lor", a adaugat reprezentantul Lindab.
 
 
In continuare, sistemele de tabla prefaltuita SRMax si SRPClick au inregistrat cea mai importanta crestere din portofoliul Lindab in primele noua luni din 2023, in timp ce zona unde s-au inregistrat cele mai multe vanzari a ramas Bucuresti-Ilfov.
"Principala dificultate/ provocare o intampinam din cauza amanarii sau stoparii proiectelor clientilor nostri, din cauza costurilor mari si impredictibile ale creditarii. Instabilitatea economica si sociala au determinat multi dintre clientii nostri potentiali, care au nevoie de credite bancare, sa amane investitiile in noi cladiri rezidentiale. Probleme pe lantul de aprovizionare sunt mult mai putine decat in anul anterior, semn ca pe acest segment lucrurile s-au mai linistit", a adaugat Andrei Sulyok.
Lindab Romania detine o fabrica la Stefanestii de Jos, langa Bucuresti, si investeste continuu in utilaje de productie pentru imbunatatirea calitatii produselor, pentru dezvoltarea de noi sortimente si pentru cresterea productivitatii. Compania livreaza, in prezent, un pachet absolut complet de invelitori, ce include, pe langa acoperisul din tigla metalica, ferestre de mansarda, sisteme de degivrare pentru acoperis, cosuri de fum, impreuna cu serviciile de montaj. 
 
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
ness project
quadratum
MAKITA
EDIT-Structural
viarom
CDS
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
theda mar
noark
konsent
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander