Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Radu Oniga este noul director general al HORNBACH Romania
Radu Oniga este noul director general al HORNBACH Romania
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 29 Feb 2024 13:37
La inceputul noului an financiar al Hornbach, la 1 martie 2024, domnul Radu Oniga va prelua functia de director general al Hornbach in Romania. El ii succeda domnului Mugurel-Horia Rusu, care a detinut functia de director general incepand din 2005. In Romania, Hornbach Baumarkt AG opereaza in prezent noua magazine de materiale de constructii si gradinarit cu Drive In, precum si magazinul online hornbach.ro.
Radu Oniga (43 de ani) este cetatean roman si a studiat in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti (sectia cu predare in limba germana). A lucrat apoi ca achizitor de produse non-food in cadrul unei companii internationale. In 2006, s-a alaturat companiei Hornbach in calitate de angajat in domeniul achizitiilor (achizitor) pentru gama de produse din lemn, materiale de constructii si prefabricate. In 2017, a preluat conducerea regionala a Departamentului e-business si, in aceasta calitate, a jucat un rol-cheie in impulsionarea dezvoltarii magazinului online din Romania si a digitalizarii modelului de afaceri. 
"Radu Oniga va continua dezvoltarea cu succes in Romania datorita experientei sale de multi ani. Suntem incantati ca am gasit un coleg atat de implicat si experimentat pentru aceasta sarcina importanta”, a declarat Jan Hornbach, membru al Consiliului de Administratie al Hornbach Baumarkt AG, responsabil pentru companiile nationale europene.
Mugurel-Horia Rusu, a carui cariera la HORNBACH a inceput in Austria, in 1996, a contribuit la infiintarea filialei din Romania. El a condus pe plan local magazinele Hornbach, primul fiind deschis in Bucuresti in anul 2007. In urma transferului de responsabilitate catre Radu Oniga, Mugurel-Horia Rusu va continua sa sprijine Grupul Hornbach cu expertiza sa in calitate de consilier. 
„Mugurel-Horia Rusu a fost un manager formator pentru colegii din compania noastra nationala timp de peste 18 ani. A fost foarte activ pe plan operativ si a impus Hornbach ca partener de incredere pentru proiecte si in Romania. Apreciem angajamentul sau pentru dezvoltarea pozitiva din Romania si ii multumim din toata inima pentru acesti ani de succes”, a spus Jan Hornbach.
 
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
EDIT-Structural
rigips
Ubitech
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
noark
MAKITA
theda mar
Acvatot 2019
viarom
siniat
CDS
ness project
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander