Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SNEF CEE (Fouré Lagadec) preia COMOSERV si continua investitiile in Romania
SNEF CEE (Fouré Lagadec) preia COMOSERV si continua investitiile in Romania
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 19 Apr 2021 14:34
Grupul francez SNEF, cu activitati in infrastructuri industriale si in domeniul energetic, prin filiala regionala SNEF CEE, a investit si a preluat compania COMOSERV, care activeaza pe piata serviciilor de inginerie mecanica industriala, si continua investitiile in Romania.
SNEF isi consolideaza, astfel, prezenta pe piata romaneasca si devine un jucator puternic, cu servicii complete in domeniul electromecanicii, cu o cifra de afaceri cumulata de 120 milioane de euro. Prin integrarea COMOSERV, care are in prezent 160 de specialisti, grupul SNEF ajunge sa aiba in Romania o echipa de 1250 de angajati.
Intr-o perioada in care digitalizarea devine o nevoie mai actuala si mai importanta decat oricand in toate sectoarele de activitate, de la servicii la productie industriala, grupul SNEF isi propune sa ofere pe piata romaneasca servicii complete, de la domeniul electric, mecanic, automatizari, robotica si IT, incluzand servicii si solutii IoT si Industry 4.0.
Prin integrarea cu firmele din grupul SNEF, COMOSERV devine un jucator national cu potential de crestere regionala, si are potential de dezvoltare in mai multe domenii de activitate, complementare sectorului oil&gas, unul traditional pentru companie.
Grupul SNEF, cu o traditie de peste 115 ani in domeniul industrial, detine in Romania IMSAT Groupe SNEF, proiectant si integrator de solutii multitehnice in domeniul electric, mecanic, al automatizarilor, curentilor slabi, HVAC, integrarii de roboti, E-house, si BRINEL, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii IT de pe piata locala.
In urma tranzactiei, compania COMOSERV se va dezvolta si va opera sub umbrela Fouré Lagadec, un brand cu o traditie de 100 de ani in domeniul ingineriei mecanice industriale in care SNEF a investit in anul 2018. Prin noile sinergii globale si datorita retelei SNEF, oferta comerciala si expertiza Comoserv vor fi extinse spre noi piete internationale si, de asemenea, serviciile vor putea deservi industrii noi, pe langa cele in care si-a castigat o buna reputatie.
“Principala tendinta la nivel international in domeniul industrial este sa acoperi intreaga paleta de servicii in domeniul electromecanicii, sa oferi servicii complete, de la servicii de inginerie mecanica la servicii inovatoare in domeniul tehnologic. Prin sinergiile cu grupul SNEF si in special cu Fouré Lagadec, putem deservi acum clienti internationali din domenii diverse. Principalele prioritati din strategia noastra sunt diversificarea portofoliului si a tipologiei de clienti, ramanand insa in sectorul industrial. Cel mai important va ramane dezvoltarea competentelor colaboratorilor nostri”, a declarat Costin Borc, Director SNEF pentru tarile din estul Europei.
De-a lungul anilor, firma COMOSERV si-a largit gama de produse si servicii si a castigat o buna reputatie in domeniul fabricarii, montajului si service-ului utilajelor destinate in special industriei chimice, petrochimice, a rafinariilor, a celulozei si hartiei, cimentului, alimentare, energetice, siderurgice, metalurgice, protectiei mediului inconjurator.
Printre clientii importanti ai COMOSERV se numara Combinatul de Ingrasaminte Chimice AZOMURES S.A, OMV Petrom, Rompetrol si Petrotel.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiman and machineTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
strabag nivel 1
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
MAKITA
CELCO 2020
Ubitech
rigips
viarom
Acvatot 2019
leviatan
BALTIC
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023