Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - THETA investeste 4 milioane de euro in constructia unei fabrici, langa Bucuresti
THETA investeste 4 milioane de euro in constructia unei fabrici, langa Bucuresti
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 16 Aug 2021 11:22
THETA Furniture & More, unul dintre cei mai mari jucatori din segmentul de amenajari interioare din Romania, anunta inceperea lucrarilor de constructie pentru noua fabrica de productie, de langa Bucuresti, cu o capacitate de 5.000 mp. Folosind tehnologia de ultima ora, fabrica va produce mobilier personalizat si este planificat sa inceapa operatiunile la inceputul anului 2022.
Constructia a inceput in luna mai a acestui an, cu locatia stabilita in vecinatatea fabricii actuale, langa Bucuresti. THETA Furniture & More este cel mai semnificativ antreprenor general de interior de pe piata romaneasca de amenajare interioara care detine o fabrica proprie de productie.
Proiectul si dezvoltarea acestuia reprezinta o investitie de aproximativ 4 milioane EURO. „Odata cu constructia fabricii, ne asteptam la o dublare a capacitatii noastre de productie si o imbunatatire semnificativa a eficientei fabricii, asigurand un control superior si optimizarea procesului nostru de productie de mobilier personalizat”, declara reprezentanti ai companiei.
Avantaj strategic
"Cea mai importanta investitie pentru THETA reprezinta oamenii nostri. Intrucat ritmul rapid actual de digitalizare si inteligenta artificiala transforma intreaga industrie de amenajare interiora, achizitionam in permanenta echipamente noi si le reconditionam pe cele existente.
De asemenea, vizualizam noua fabrica drept un centru de inovatie care ne ofera avantaje strategice. In viitorul apropiat, planificam sa cream linii de produse de nisa, cu scopul de a explora gama actuala de produse, a realiza noi progrese in performanta, precum si dezvoltarea de produse inovatoare, care sa permita companiei flexibilitatea necesara pentru a se adapta rapid la tehnologiile emergente", afirma Gelu Florian, COO THETA Furniture & More.
Materiale inteligente, accesorii si tehnologii
“Consideram ca industria moderna de fabricare a mobilei joaca un rol important in dezvoltarea economica unei tari. Specialistii nostri din fabrica lucreaza cu materiale moderne, accesorii inovatoare si utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a crea mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat si multe altele. Parteneriatele cu arhitecti importanti din domeniu si cele exclusive cu producatori de materiale de renume mondial pentru produse de mobilier standard, sunt ingredientul conceptelor noastre unice”, adauga reprezentantii companiei.
Transport & depozitare
Dupa productie, piesele de mobilier au nevoie de un spatiu care, in general, este disproportionat, mai mare fata de spatiul necesar materiilor prime. Prin urmare, transportul si depozitarea acestora necesita mult efort - mai ales daca sunt destinate transportului in strainatate. Noua fabrica are o optimizare mai buna a spatiului si cuprinde zone precum birou, productie, prelucrare, zona de vopsire, zona de depozitare, cea din urma fiind bine echipata pentru ambalare si transport usor si rapid a pieselor de mobilier si conectata cu zona parcului auto propriu”, spun oficialii companiei.
“THETA este sinonim cu inovatie si curaj si suntem un jucator cheie in drumul catre un viitor durabil al intregului domeniu de amenajare interioara si design interior local.
Investitii precum aceasta sustin crearea de locuri de munca si reprezinta angajamentul nostru pe termen lung,” declara Florin Gheorghe, Co-Founder & CEO THETA Furniture & More.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
jungheinrichTERAPLASTAUTODESKgamma_2021VideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
leviatan
leviatan
strabag nivel 1
cv water 2021
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
bienala
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere