Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ABB E-mobility a lansat o noua solutie rezidentiala de incarcare a masinilor
ABB E-mobility a lansat o noua solutie rezidentiala de incarcare a masinilor
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 11 Ian 2023 12:55
ABB E-mobility a prezentat noua sa solutie de incarcare Terra Home la CES 2023, cel mai prestigios eveniment dedicat tehnologiei din Las Vegas.
Urmand sa fie pusa in vanzare in cursul acestui an, Terra Home se adreseaza optiunilor viitoare ale consumatorilor in ceea ce priveste incarcarea la domiciliu a vehiculelor electrice. Proiectata in mod inovator, aceasta va permite utilizatorilor sa isi foloseasca intr-un mod cat mai eficient sursele regenerabile de energie pentru a-si reduce propria amprenta de carbon.
Se estimeaza ca pana in anul 2040 sunt necesare intre 340 si 490 de milioane de incarcatoare la nivel global iar o pondere mare o vor avea incarcatoarele rezidentiale, acestea reprezentand 82% din totalul instalatiilor pentru incarcarea vehiculelor electrice2.
Pentru a marca prezentarea noii solutii de incarcare pentru locuinte de la ABB E-mobility, un sondaj facut la cererea liderului de piata a abordat soferii din intreaga lume cu privire la prioritatile lor principale pentru 2023, cat si la cele viitoare. Astfel, s-a constatat ca sustenabilitatea se numara printre cele mai importante motivatii ale acestora. 90% dintre cei chestionati au declarat ca s-au simtit personal responsabili de propriile alegeri pentru a ajuta la protejarea planetei pentru generatiile viitoare.
Acest lucru s-a reflectat in procentul de 86% dintre respondenti care au confirmat ca vor lua masuri pentru a-si reduce emisiile de calatorie pentru anul urmator. Trecerea la un automobil electric s-a clasat ca una dintre cele mai importante schimbari ecologice luate in considerare, alaturi de reducerea utilizarii vehiculelor private si optiunea pentru un grad mai mare de utilizare a transportului public.
Intr-un interviu televizat, Leon van de Pas, SVP pentru Destination Charging de la ABB E-mobility, a declarat: „Pe masura ce marcam inceputul unui alt an crucial in eforturile noastre de a permite o societate cu emisii scazute de carbon, rezultatele sondajului demonstreaza faptul ca soferii sunt pregatiti si dispusi sa ni se alature in aceasta calatorie.
„Oferind utilizatorilor o optiune fara precedent, noul Terra Home ofera flexibilitatea unui numar si mai mare de persoane de a imbratisa simplu si elegant tranzitia la mobilitatea electrica.”
Avand abilitatea de a prioritiza in mod automat energia electrica din surse regenerabile domestice, cum ar fi cea solara, noua solutie de incarcare Terra Home de la ABB E-mobility s-a dovedit a fi atragatoare pentru mai mult de jumatate dintre respondenti (54%) care au declarat ca ar fi mai probabil sa treaca la un vehicul electric daca s-ar putea asigura ca energia electrica pentru alimentarea acestuia este generata din surse regenerabile.
Terra Home ofera, nu doar un nou punct de referinta pentru alegerea unei incarcari durabile, dar ofera in acelasi timp stil si simplitate. Designul minimalist al Terra Home, materialele alese si optiunile pentru carcase personalizate conduc la o integrare perfecta a acesteia intr-o gama larga de case si stiluri de viata.
Intre timp, functiile inteligente, cum ar fi Plug N Charge, permit recunoasterea instantanee si automata dintre masina si incarcator, facand astfel autorizarea de incarcare extrem de facila. In plus, functiile de iluminare interactiva indica starea sesiunii de incarcare, in timp ce notificarile privind starea de incarcare sunt usor accesibile in aplicatia de incarcare ABB E-mobility charger app3, care poate fi folosita si pentru a autentifica o incarcare, asigurandu-se astfel ca doar proprietarul se poate conecta la Terra Home.
Un alt avantaj este reprezentat de conexiunea in cloud dintre Terra Home si ABB E-mobility, permitand unei echipe experimentate sa poata interveni pentru actiuni de service ale incarcatorului de la distanta rapid si eficient, in timp ce actualizarile de firmware de la distanta vor asigura o experienta sigura pentru viitor, utilizatorii beneficiind intotdeauna de cele mai recente caracteristici de incarcare.
Terra Home de la ABB E-mobility a fost expusa pentru prima data la CES din Las Vegas in perioada 5-8 ianuarie 2023, la standul 10443 din Vehicle Tech & Advanced Mobility Hall.
ABB este lider de tehnologie in domeniul electrificarii si automatizarii, aducandu-si propriul aport pentru un viitor mai sustenabil si mai eficient din punct de vedere al resurselor. Solutiile companiei conecteaza know-how-ul din domeniul ingineriei si software-ul pentru a optimiza modul in care lucrurile sunt fabricate, manipulate, alimentate si gestionate. Avand la baza cei peste 130 de ani de excelenta, cei aproximativ 105.000 de angajati ai ABB sunt dedicati in impulsionarea inovatiilor care accelereaza transformarea industriala.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
leviatan
viarom
CDS
noark
Ubitech
siniat
konsent
Acvatot 2019
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
quadratum
rigips
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander