Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ABB: Solutie optimizata pentru incarcarea camioanelor electrice, intr-un proiect UE
ABB: Solutie optimizata pentru incarcarea camioanelor electrice, intr-un proiect UE
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 24 Mar 2023 12:39
Liderul mondial in infrastructura de incarcare a vehiculelor electrice, ABB E-mobility va coordona zona de gestionare a incarcarii in cadrul a proiectului NextETRUCK, finantat de UE, contribuind cu solutii care vor optimiza procesele de incarcare permitand cea mai buna integrare in operarea vehiculelor la cele mai mici costuri.
NextETRUCK dezvolta concepte personalizate pentru transportul de marfa regional, cu o crestere de cel putin 10% a eficientei energetice in comparatie cu vehiculele electrice de referinta existente.
ABB E-mobility a dezvoltat solutii specifice de software pentru a sprijini companiile cu flote mai mari in tranzitia complexa la vehiculele electrice. Astfel de solutii sunt utilizate pentru cele mai critice domenii ale managementului modern al flotei, inclusiv planificarea incarcarii si integrarea flotelor de vehicule electrice in operatiunile de transport.
Frank Muehlon, CEO al ABB E-mobility, a comentat: „Suntem mandri sa fim responsabili in cadrul acestui consortiu de un proiect revolutionar pentru domeniile de gestionare si de control al incarcarii, doua domenii cruciale pentru managementul durabil si al eficientizarii costurilor pentru flotele electrice.”
Adina Valean, comisarul UE pentru transport, a adaugat: „Sectorul transporturilor se afla sub presiunea de a reduce emisiile si timpul se scurge: European Green Deal stabileste un obiectiv de reducere a emisiilor din transport cu 90% pana in anul 2050. Strategia noastra pentru mobilitate durabila si inteligenta stabileste clar ca atingerea acestui obiectiv va necesita o eficienta operationala superioara.”
NextETRUCK intentioneaza sa prezinte demonstratii ale activitatii sale la Istanbul, Barcelona si Utrecht.
 
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
CDS
BALTIC
FRONTALE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
rigips
theda mar
grundfos
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica