Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ABB: Solutie optimizata pentru incarcarea camioanelor electrice, intr-un proiect UE
ABB: Solutie optimizata pentru incarcarea camioanelor electrice, intr-un proiect UE
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 24 Mar 2023 12:39
Liderul mondial in infrastructura de incarcare a vehiculelor electrice, ABB E-mobility va coordona zona de gestionare a incarcarii in cadrul a proiectului NextETRUCK, finantat de UE, contribuind cu solutii care vor optimiza procesele de incarcare permitand cea mai buna integrare in operarea vehiculelor la cele mai mici costuri.
NextETRUCK dezvolta concepte personalizate pentru transportul de marfa regional, cu o crestere de cel putin 10% a eficientei energetice in comparatie cu vehiculele electrice de referinta existente.
ABB E-mobility a dezvoltat solutii specifice de software pentru a sprijini companiile cu flote mai mari in tranzitia complexa la vehiculele electrice. Astfel de solutii sunt utilizate pentru cele mai critice domenii ale managementului modern al flotei, inclusiv planificarea incarcarii si integrarea flotelor de vehicule electrice in operatiunile de transport.
Frank Muehlon, CEO al ABB E-mobility, a comentat: „Suntem mandri sa fim responsabili in cadrul acestui consortiu de un proiect revolutionar pentru domeniile de gestionare si de control al incarcarii, doua domenii cruciale pentru managementul durabil si al eficientizarii costurilor pentru flotele electrice.”
Adina Valean, comisarul UE pentru transport, a adaugat: „Sectorul transporturilor se afla sub presiunea de a reduce emisiile si timpul se scurge: European Green Deal stabileste un obiectiv de reducere a emisiilor din transport cu 90% pana in anul 2050. Strategia noastra pentru mobilitate durabila si inteligenta stabileste clar ca atingerea acestui obiectiv va necesita o eficienta operationala superioara.”
NextETRUCK intentioneaza sa prezinte demonstratii ale activitatii sale la Istanbul, Barcelona si Utrecht.
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
EDIT-Structural
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Ubitech
rigips
leviatan
noark
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
theda mar
strabag nivel 1
quadratum
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander