Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ACCESORII Kingspan pentru inchiderile cu panouri termoizolante
ACCESORII Kingspan pentru inchiderile cu panouri termoizolante
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 01 Apr 2019 06:52
Kingspan produce si distribuie o gama extinsa de accesorii standard sau personalizate, ce pot fi utilizate pentru cresterea expresivitatii arhitecturale a cladirilor. Designerii au, astfel, posibilitatea de a include in proiecte elemente speciale, dand imobilelor valente estetice unice. Kingspan se adapteaza flexibil la cerintele partenerilor, asigurand un nivel superior de calitate. In mod suplimentar, constructorii primesc un pachet complet de servicii, utile atat in faza de proiect cat si pe tot parcursul procesului de executie si montaj. Accesoriile din tabla utilizate pentru finisarea sistemelor de acoperis si perete sunt fabricate din otel galvanizat si vopsit, cu latimea desfasurata maxima de 1.250 mm si o lungime de pana la 6.000 mm.
Pentru acoperis sunt disponibile sisteme pentru coama, pentru fronton, parapet, sisteme de jgheaburi termoizolate de dolie si de parapet, jgheaburi exterioare, panouri luminatoare din policarbonat, trape de fum si de ventilare etc.
Pentru pereti sunt disponibile panouri prefabricate de colt, accesorii de rost vertical cu fixare ascunsa, glafuri si elemente de soclu, grile de ventilare etc.
 
Solutii avansate de acoperiri exterioare
Inchiderea cladirii va avea comportarea optima daca accesoriile sunt din acelasi material ca si cel utilizat pentru fetele panourilor.
Accesoriile sunt executate din tabla galvanizata avand grosimi uzuale de 0,6 mm sau 0,5 mm cu diverse optiuni de acoperire exterioara. Pentru aplicatiile uzuale, avand o durata medie de exploatare, se foloseste acoperirea poliesterica (PES 25 µm). Pentru o durabilitate extinsa, pentru stabilitatea culorii, rezistenta la impact si pentru medii exterioare mai corozive se utilizeaza acoperirea poliuretanica granulara Kingspan Spectrum, avand grosimea de 50 µm. Pentru o comportare foarte buna a culorii se poate folosi si acoperirea PVDF (poliviniliden-difluorura). La interiorul cladirii, in special pentru industria alimentara, se poate folosi Plastisolul FDS, foarte rezistent mecanic si chimic, sau INOX-ul alimentar.
 
Solicita informatii suplimentare
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
leviatan
noark
theda mar
CDS
strabag nivel 1
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
viarom
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander