Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ACO: Noua gama de rigole ACO Drain Monoblock PD14
ACO: Noua gama de rigole ACO Drain Monoblock PD14
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 15:42
Livrate la diametre nominale de 100 mm, 150 mm si 200 mm, rigolele ACO Drain Monoblock PD sunt fabricate din beton aditivat cu polimeri cu utilizare in clasa de sarcini D400, elemente de vizitare din acelasi material (prevazute cu gratar si dispozitiv de blocare Drainlock si cu muchii din fonta), respectiv camin colector format din corp superior si inferior, gratar si cos de aluviuni din material plastic. Specialistii recomanda utilizarea produsului la o serie de aplicatii, precum: parcari, platforme industriale si comerciale, zone pietonale, statii de carburanti, infrastructura rutiera etc. Dintre beneficiile majore ale sistemului, pot fi amintite: design monolitic ce previne sustragerea gratarului, instalare sigura, rapida si facila, incadrare excelenta din punct de vedere estetic in diferite tipuri de finisaje, adaptabilitate in utilizarea la diferite aplicatii la care este necesara colectarea apelor pluviale intr-un mod eficient si sigur. 
 
Designul monolitic si siguranta in utilizare
ACO Drain Monoblock PD este o rigola extrem de sigura si rezistenta in exploatare, iar gratarul din beton cu polimeri si rigola fac un corp comun, astfel incat expunerea accidentala a muchiei la trafic nu afecteaza stabilitatea acesteia si astfel fiind posibila reconditionarea platformelor fara a fi necesara inlocuirea rigolelor. De asemenea, sistemul nu permite sustragerea gratarelor, astfel incat acesta este recomandat pentru instalarea in locuri publice. Un avantaj foarte important in cazul montajului in zone pietonale este dat de dimensiunea optimizata a orificiilor din gratar, care asigura protectie pentru tocuri.
 
Culoare natur sau antracit
Rigolele ACO Drain Monoblock PD sunt disponibile in doua variante de culoare: natur si antracit. Prima varianta este recomandata pentru instalarea in platforme din beton sau in zonele amenajate cu pavele deschise la culoare, in vreme ce rigolele antracit sunt potrivite pentru montajul in asfalt sau in finisajele cu pavele inchise la culoare. In ultimul caz este permisa instalarea inclusiv la clasa de sarcini D400, cu turnarea stratului asfaltic direct langa muchia rigolei, fara a fi afectata siguranta si exploatarea. 
 
Mentenanta usoara si rapida
Forma V a sectiunii rigolelor ACO Drain Monoblock PD asigura autocuratarea rigolelor chiar si in timpul ploilor cu un debit redus. Cand este necesara curatarea rigolelor, aceasta operatiune se face in mod facil si rapid, prin utilizarea unei instalatii sub presiune.
 
Solicita informatii suplimentare
 
TeraSteelACADCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere