Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Atu Tech investeste 1,2 milioane euro in noua gama de produse de securitate SAFER
Atu Tech investeste 1,2 milioane euro in noua gama de produse de securitate SAFER
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 28 Mar 2023 12:58
Atu Tech, magazin online de produse de securitate si producator roman de echipamente de securitate, lanseaza o noua gama de produse sub marca proprie, SAFER, in urma unei investitii de peste 1,2 milioane de euro.
Noile produse SAFER inglobeaza inovatii tehnologice bazate pe inteligenta artificiala si algoritmi de invatare care permit crearea de scenarii inteligente de supraveghere video si contribuie la garantarea unui nivel inalt de securitate.
Portofoliul SAFER include camere de supraveghere analogice, camere IP, sisteme de inregistrare DVR/NVR, videointerfoane, monitoare, sisteme de control acces, surse de alimentare si alte accesorii pentru CCTV etc.
„Brandul SAFER a devenit o prioritate pentru noi, dupa rezultatele bune in vanzari obtinute inca de la lansare, si investim pentru a dezvolta in continuare segmentul de produse proprii. In strategia de pozitionare a produselor am avut in vedere ca acestea sa includa cele mai noi tehnologii din piata, dar la un pret accesibil, si cu un grad mare de compatibilitate cu majoritatea brandurilor din piata, pentru a facilita procesul de alegere si de instalare.
In cei 10 ani de existenta a brandului SAFER, am reusit sa punem la punct un intreg ecosistem in jurul acestor produse: service dedicat, specializat pentru gama SAFER, reparatie sau inlocuire rapida a produselor, in cazul defectiunilor, suport tehnic specializat oferit gratuit clientilor”, spune Sorin Felea, Director Atu Tech (a2t.ro), mentionand ca produsele SAFER beneficiaza de o perioada de garantie de 5 ani, mult peste media oferita de piata.
Cele mai importante noutati SAFER sunt la gama de camere de supraveghere IP, ce contine acum si camere cu rezolutie inalta, 4K, camere de supraveghere si NVR-uri cu functii inteligente. Noile produse sunt dotate cu senzori de ultima generatie si ce permit functii inteligente de detectie a miscarii. Tehnologia ULTRA MOTION DETECTION este acum disponibila pe toate camerele IP SAFER din gama 2023.
In ceea ce priveste sistemele analogice de supraveghere, noua gama SAFER include camere de supraveghere cu iluminare LED, camere ce pot inregistra imagini color chiar si pe timpul noptii, cu solutii care contin soft-uri de tip AI, Deep Learning si analiza video, ce permit o analiza mai buna a imaginii, care fac diferenta intre oameni, animale, autoturisme si pot face detectie inteligenta la miscare, crescand astfel nivelul de acuratete al alarmelor trimise si imbunatatind semnificativ sistemele de securitate.
Solutiile de securitate SAFER sunt produse in fabricile celor mai mari producatori mondiali de sisteme de securitate, pentru a oferi clientilor Atu Tech acces la ultimele inovatii tehnologice din domeniu si pentru a livra produse la o calitate cat mai buna.
Produsele SAFER au generat vanzari de 4,8 milioane de euro in 2022
Produsele SAFER au generat anul trecut vanzari de aproximativ 24 de milioane de lei (4,8 milioane de euro). Pentru anul 2023, Atu Tech estimeaza o crestere a vanzarilor de produse proprii cu circa 20%, generata de o cerere mai mare pentru echipamente de securitate, atat pentru segmentul rezidential, cat si pentru cel office sau comercial, dar si de o strategie de marketing care pune in prim-plan brandul SAFER.
Atu Tech a inregistrat in 2022 o cifra de afaceri de peste 80 de milioane de lei, in crestere cu 27% fata de anul anterior.
 
vailantman and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
BALTIC
grundfos
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
viarom
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023