Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BERGERAT MONNOYEUR: Noi tehnologii in standard pentru buldozerele Cat
BERGERAT MONNOYEUR: Noi tehnologii in standard pentru buldozerele Cat
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 25 Mar 2016 13:26
Integrata initial pe buldozerele Cat de talie mica – D4K2 si D5K2, tehnologia Cat Slope Assist a fost inclusa si in varianta standard de echipare a buldozerelor de talie medie - D6T, D6N si D6K2, avand ca rezultat un plus de productivitate si de usurinta in operare.
 
Cat Slope Assist (Asistenta in Panta) controleaza in mod automat unghiul de inclinare al lamei buldozerului (transversal si longitudinal), cu o acuratete de pana la 1%. Slope Assist este una dintre tehnologiile GRADE incluse in suita Cat Connect. Ghidarea din cabina si controlul automat al lamei ii ajuta pe operatori sa lucreze mai productiv si sa obtina o nivelare uniforma cu mai putine treceri, cu o precizie mai mare si cu mai putin efort.
 
Conform unui studiu realizat in decembrie 2014 de Caterpillar, operatorii vor putea astfel finaliza lucrarile cu pana la 39% mai rapid, investind cu pana la 82% mai putin efort. Iar suprafata finala va fi cu pana la 68% de mai buna calitate.
 
Tehnologia Slope Assist este integrata direct din fabrica in pachetul de echipare standard al buldozerelor D4K2, D5K2, D6T, D6N si D6K2 si nu necesita hardware si software aditional. Pentru buldozerele de talie medie, Slope Assist urmeaza sa fie disponibila la mijlocul anului curent, in configuratiile LGP, LGP VPAT si XW VPAT. Aceasta tehnologie este completata de un nou ecran LCD color, ce pune la dispozitia operatorilor date, informatii si acces la diverse functii, in timp real.
 
Tehnologia Slope Assist pentru buldozerele CAT:
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
rigips
theda mar
Ubitech
noark
concelex
CDS
viarom
quadratum
FRONTALE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander