Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BERGERAT MONNOYEUR: Noi tehnologii in standard pentru buldozerele Cat
BERGERAT MONNOYEUR: Noi tehnologii in standard pentru buldozerele Cat
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 25 Mar 2016 13:26
Integrata initial pe buldozerele Cat de talie mica – D4K2 si D5K2, tehnologia Cat Slope Assist a fost inclusa si in varianta standard de echipare a buldozerelor de talie medie - D6T, D6N si D6K2, avand ca rezultat un plus de productivitate si de usurinta in operare.
 
Cat Slope Assist (Asistenta in Panta) controleaza in mod automat unghiul de inclinare al lamei buldozerului (transversal si longitudinal), cu o acuratete de pana la 1%. Slope Assist este una dintre tehnologiile GRADE incluse in suita Cat Connect. Ghidarea din cabina si controlul automat al lamei ii ajuta pe operatori sa lucreze mai productiv si sa obtina o nivelare uniforma cu mai putine treceri, cu o precizie mai mare si cu mai putin efort.
 
Conform unui studiu realizat in decembrie 2014 de Caterpillar, operatorii vor putea astfel finaliza lucrarile cu pana la 39% mai rapid, investind cu pana la 82% mai putin efort. Iar suprafata finala va fi cu pana la 68% de mai buna calitate.
 
Tehnologia Slope Assist este integrata direct din fabrica in pachetul de echipare standard al buldozerelor D4K2, D5K2, D6T, D6N si D6K2 si nu necesita hardware si software aditional. Pentru buldozerele de talie medie, Slope Assist urmeaza sa fie disponibila la mijlocul anului curent, in configuratiile LGP, LGP VPAT si XW VPAT. Aceasta tehnologie este completata de un nou ecran LCD color, ce pune la dispozitia operatorilor date, informatii si acces la diverse functii, in timp real.
 
Tehnologia Slope Assist pentru buldozerele CAT:
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
EDIT-Structural
concelex
Ubitech
ness project
quadratum
siniat
noark
rigips
konsent
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander