Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BRICO DEPOT lanseaza peretii modulati Alara, pentru compartimentarea spatiilor
BRICO DEPOT lanseaza peretii modulati Alara, pentru compartimentarea spatiilor
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 07 Iun 2021 11:48
Brico Dépôt a dezvoltat sistemul inovator de pereti modulari Alara, conceput special pentru a maximiza spatiul din locuinta noastra.
Nu de putine ori, spatiul din casa poate parea insuficient, mai ales cand fiecare membru al familiei are o activitate diferita de facut, fie ca lucram sau invatam inca de acasa, sau pur si simplu avem nevoie de o zona in care sa ne relaxam.
Conform unui studiu* realizat de Brico Dépôt, in perioada pandemiei, 71% dintre respondenti si-au folosit casa pentru activitati de birou, educationale, culturale sau sportive. Pe de alta parte, 28% dintre ei au inceput sa lucreze de acasa ca urmare a pandemiei, iar 57% isi doresc sa faca acest lucru in continuare, full time sau partial, inclusiv dupa relaxarea restrictiilor.
In acest context, 28% dintre cei care au participat la studiu au realizat lucrari de reamenajare a casei pentru a crea spatii cu o utilitate multipla, care sa raspunda mai bine noilor lor nevoi. Astfel, gama Alara permite clientilor sa delimiteze spatiul dintr-o camera si sa il personalizeze potrivit necesitatilor intregii familii - loc de joaca pentru copii, birou, sala de clasa sau de sport. De asemenea, sistemul Alara ofera un grad sporit de flexibilitate in utilizarea spatiului, acesta putand fi delimitat in functie de nevoile zilei.
Diversificarea gamei de produse este una dintre preocuparile noastre constante si ne-am propus sa venim in intampinarea clientilor Brico Dépôt si a familiilor acestora cu solutii accesibile, adaptate cat mai bine la stilul de viata si ”noul normal” pe care il traversam. Pentru fiecare dintre noi, “acasa” trebuie sa ramana locul unde ne simtim cel mai confortabil, iar prin intermediul gamei Alara clientii au posibilitatea de a-si delimita spatiul din casa exact asa cum isi doresc, cu minimum de efort, a mentionat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt Romania.
Montarea sistemului Alara se face simplu si rapid, fara a apela la o echipa specializata de mesteri sau a transforma casa in santier. Gama cuprinde o varietate de accesorii si modele de pereti despartitori cu si fara ferestre, din lemn natur, transparenti sau albi, care pot fi personalizati in functie de preferinte. Pot fi vopsiti in culoarea favorita, se pot adauga rafturi sau panouri de pluta - posibilitatile sunt nenumarate. In plus, peretii modulari Alara sunt rezistenti si siguri, avand totodata o suprafata care poate fi curatata cu usurinta.
Produsele sunt disponibile in reteaua de magazine Brico Dépôt sau pot fi comandate online, prin serviciile Click & Reserve (cu ridicare gratuita din magazin in maximum 4 ore) si Click & Delivery (cu livrare la domiciliu).
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
CDS
noark
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
viarom
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1
concelex
Ubitech
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander