Agenda Constructiilor
Duminica, 18 August 2019
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BX 3 L 02, noua generatie de aparate de implantat cuie de la Hilti
BX 3 L 02, noua generatie de aparate de implantat cuie de la Hilti
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Apr 2019 06:16
Creat pentru a fi cel mai performant aparat de implantat cuie de pe piata, noul BX 3 L 02 aduce noi caracteristici tehnice, cum ar fi cresterea vitezei de lucru cu 30% cat si cresterea eficientei energetice a consumului intern, putand realiza mai multe fixari cu acelasi tip de acumulator. Noua generatie vine cu conectivitate Bluetooth si ofera mai multa autonomie de lucru, prin extinderea cu 50% a capacitatii magaziei de cuie, cat si prin posibilitatea de utilizare a unor noi lungimi de cuie X-C pe banda, de 27, 30 si 36 mm pentru materiale de baza precum tencuieli, sape dar si betoane cu rezistente la compresiune scazute.
 
Mai rapid, mai eficient si cu adevarat inteligent
Gratie ultimelor caracteristici inteligente integrate in acesta, noul BX 3 L 02 anunta utilizatorul atat vizual cat si audio atunci cand este nevoie ca magazia sa fie realimentata si vine cu posibilitatea de a se conecta cu telefoanele mobile inteligente prin interfatarea cu noua aplicatie Hilti Connect oferind utilizatorilor informatii privind starea aparatului, autonomia acumulatorului, numarului de fixari ramase dar si numarul total de fixari realizate.
Din punct de vedere tehnologic, generatia BX 3 reprezinta solutia de fixare directa alimentata exclusiv pe acumulatori (fara gaz sau capse) disponibili in platforma Hilti Li-Ion de 22 V.
Aceasta solutie integreaza toata energia de impact necesara in procesul de fixare, eliminand grija alimentarii cu doze de gaz, a temperaturii de lucru, a comenzii, livrarii si a stocarii dozelor in depozite. In plus, cu un recul mai scazut, zgomot si risc redus de blocare a cuielor in ghidaje, ofera posibilitatea instalatorilor de a putea fi mult mai productivi ca niciodata.
Creat special pentru a inlocui metodele traditionale ineficiente, cum ar fi fixarea cu clasicele dibluri si ancore mecanice, noul BX 3 L 02 reprezinta solutia ideala, oferind o viteza de lucru de cel putin 4-5 ori mai mare in comparatie cu gaurirea, fara praf sau grija reparatiilor rotopercutoarelor si a burghielor asociate acestora.
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 144 (August 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023