Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BX 3 L 02, noua generatie de aparate de implantat cuie de la Hilti
BX 3 L 02, noua generatie de aparate de implantat cuie de la Hilti
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Apr 2019 06:16
Creat pentru a fi cel mai performant aparat de implantat cuie de pe piata, noul BX 3 L 02 aduce noi caracteristici tehnice, cum ar fi cresterea vitezei de lucru cu 30% cat si cresterea eficientei energetice a consumului intern, putand realiza mai multe fixari cu acelasi tip de acumulator. Noua generatie vine cu conectivitate Bluetooth si ofera mai multa autonomie de lucru, prin extinderea cu 50% a capacitatii magaziei de cuie, cat si prin posibilitatea de utilizare a unor noi lungimi de cuie X-C pe banda, de 27, 30 si 36 mm pentru materiale de baza precum tencuieli, sape dar si betoane cu rezistente la compresiune scazute.
 
Mai rapid, mai eficient si cu adevarat inteligent
Gratie ultimelor caracteristici inteligente integrate in acesta, noul BX 3 L 02 anunta utilizatorul atat vizual cat si audio atunci cand este nevoie ca magazia sa fie realimentata si vine cu posibilitatea de a se conecta cu telefoanele mobile inteligente prin interfatarea cu noua aplicatie Hilti Connect oferind utilizatorilor informatii privind starea aparatului, autonomia acumulatorului, numarului de fixari ramase dar si numarul total de fixari realizate.
Din punct de vedere tehnologic, generatia BX 3 reprezinta solutia de fixare directa alimentata exclusiv pe acumulatori (fara gaz sau capse) disponibili in platforma Hilti Li-Ion de 22 V.
Aceasta solutie integreaza toata energia de impact necesara in procesul de fixare, eliminand grija alimentarii cu doze de gaz, a temperaturii de lucru, a comenzii, livrarii si a stocarii dozelor in depozite. In plus, cu un recul mai scazut, zgomot si risc redus de blocare a cuielor in ghidaje, ofera posibilitatea instalatorilor de a putea fi mult mai productivi ca niciodata.
Creat special pentru a inlocui metodele traditionale ineficiente, cum ar fi fixarea cu clasicele dibluri si ancore mecanice, noul BX 3 L 02 reprezinta solutia ideala, oferind o viteza de lucru de cel putin 4-5 ori mai mare in comparatie cu gaurirea, fara praf sau grija reparatiilor rotopercutoarelor si a burghielor asociate acestora.
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
Ubitech
Arduro
SSAB
quadratum
strabag nivel 1
rigips
CDS
viarom
noark
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
EDIT-Structural
SIGM
BogArt
concelex
konsent
ness project
siniat
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander