Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Camioanele pentru constructii Ford Trucks, lider de piata pentru perioada 2018-2020
Camioanele pentru constructii Ford Trucks, lider de piata pentru perioada 2018-2020
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2021 08:23
Unul dintre cei mai mari producatori internationali de camioane de mare tonaj din lume este Ford Trucks. Acesta produce o gama larga de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de constructii si camioane de distributie cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calitatii, durabilitatii si eficientei vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internationale a produselor Ford Trucks. La Ford Trucks se intrepatrund mai mult de jumatate de secol de proiectare si experienta de productie cu expertiza in dezvoltarea de produse specifice pietei, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi.
Privind pozitia brandului Ford Trucks din perspectiva dinamicii pietei, acesta a inceput anul 2021 pe locul 4 in topul Brandurilor de Vehicule Comerciale (conform raport inmatriculari) in anul 2020 - in crestere de la locul 6 ocupat in anul 2019. A depasit obiectivul setat pentru cresterea cotei de piata, atingand 11.8%. A ramas in topul alegerilor clientilor in segmentele de Constructii si Vehicule Specializate, fiind lider in Segmentul Vehiculelor Municipale cu 54.3% cota de piata in 2020.
Care sunt avantajele vehiculelor Ford Trucks?
Robustetea si stabilitatea camionului, rezistenta marita la incarcaturi grele datorata celor 14 foi de arc, nicio foaie de arc rupta in 3 ani de utilizare, cost mic de mentenanta si reparatii, interval mare de revizie: 1 an sau 2000 de ore de functionare si nu in ultimul rand, simplitate in manevrare in conditii grele de santier.
Care este gama de camioane oferita de Ford Trucks?
Camioanele de transport international - sunt solutia ideala pentru transport pe distante lungi pentru orice tip de marfa. F-MAX preia numele legendarei serii F de la Ford si se impune prin dimensiune, nivel ridicat de confort si durabilitate. Aceste atribute au facut ca noul AutoTractor F-MAX sa castige prestigiosul premiu Truck of the Year 2019, in competitia jurizata de 23 de specialisti din 23 de tari europene
Camioanele de transport regional - ofera consum redus de combustibil, profitabil si eficient. Conceput pentru a satisface cerintele transportului pe distante lungi, modelul 1848T creste rentabilitatea si eficienta prin toate caracteristicile sale. Motorul de 480 CP ofera o putere de tractiune impresionanta, cu un cuplu de 2500 Nm, iar transmisia automata in 12 trepte, caracteristica standard, faciliteaza cea mai buna utilizare a acestei puteri, asigurand performante de top si un consum de combustibil optimizat pentru orice conditii de utilizare.
Camioanele de constructii - lider de piata in perioada 2018-2020, ofera robustete, putere, stabilitate si consum redus de combustibil. Pe un camp pietros sau plin cu noroi, pe varful unui munte sau intr-un santier de constructii din centrul orasului, camioanele pentru constructii Ford Trucks sunt mai puternice decat oricand.
Camioanele specializate - lider de piata pe segmentul de vehicule municipale. Inovatii tehnologice si ergonomice ies in evidenta in cazul tuturor modelelor. O gama de camioane rutiere 4x2, 6x2 sau 8x2, cu diferite optiuni de cabina si ampatamente, vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de suprastructurii perfect adaptate exigentelor dumneavoastra.
In ceea ce priveste extinderea retelei de service din Romania au fost atinse obiectivele in 2020, in ciuda pandemiei, astfel ca in ianuarie 2021 Cefin Trucks va avea 19 service-uri bine echipate, cu sisteme de diagnosticare si stoc de pese, din care sapte proprii. Acestora din urma li se vor alatura patru pe termen scurt, dar, pentru ca o retea multibrand cu acoperire nationala este foarte importanta, va continua si colaborarea cu partenerii.
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
viarom
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CDS
leviatan
noark
quadratum
ness project
MAKITA
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander