Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CERSANIT isi extinde portofoliul din Romania cu noi colectii de baterii pentru baie
CERSANIT isi extinde portofoliul din Romania cu noi colectii de baterii pentru baie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 22 Nov 2021 11:53
Cersanit isi mareste continuu oferta pentru a veni in intampinarea consumatorilor cu produse si solutii inovatoare in ultimele tendinte, caracterizate nu doar prin estetica, ci si prin functionalitate si grija pentru mediu.
Ca raspuns la asteptarile tot mai mari ale consumatorilor care cauta solutii complete si functionale, Cersanit prezinta noile colectii de baterii pentru baie: INVERTO, CREA, CITY, MODUO, BRASCO, CERSANIA si isi extinde portofoliul existent cu baterii noi din colectia MILLE. Fiind liderul incontestabil pe piata echipamentelor de baie, brandul ofera acum solutii complete pentru orice tip de baie, nu doar prin libertatea de amenajare pe care o ofera, ci si prin imbinarea de forme simple si moderne, cu elemente unice, completate de un set de inovatii care sporesc confortul. In acest fel, alegerea elementelor din baie (vas w.c., lavoar, bideu, mobilier) si a bateriilor de baie nu a fost niciodata mai usoara si mai convenabila.
Oferta noastra vine in intampinarea fiecarui consumator cu o solutie completa care sa raspunda perfect nevoilor sale individuale. Oferta cuprinde produse care se potrivesc oricarei cerinte, de la bideu, lavoar, cada de dus, baterii de baie si seturi de dus clasice si incastrate, la coloane de dus si dopuri de lavoar.
„Ne marim constant portofoliul si tipurile de produse, adaugand colectii, modele si tehnologii noi in toate categoriile produselor noastre, pentru a oferi consumatorilor modele inovatoare. Motivul extinderii gamei noastre de produse a fost acela de a oferi clientilor o optiune completa de echipamente de baie, fiecare cu un concept de design propriu, inclusiv la categoria de baterii. Estetica unica, functionalitatea surprinzatoare si grija pentru mediu sunt valori care stau la baza afacerii noastre, iar gama de baterii si accesorii pentru baie nu fac exceptie. Oferta noastra asigura fiecare client ca poate gasi o solutie completa care sa raspunda perfect nevoilor sale. In ceea ce priveste viitorul, planuim sa extindem oferta cu baterii cu senzor, baterii medicale si baterii cu actionare prin apasare” a declarat Janos Lupas-Ticu, Director Divizie South Europe Cersanit.
Tehnologie adaptata nevoilor dumneavoastra
Bateriile de baie Cersanit se remarca prin numarul de tehnologii de care dispun. Combinatia de solutii de ultima generatie cu designul modern ofera confort sporit la fiecare utilizare a baii. Astfel, Functia Easy Clean, coloanele de dus cu baterii termostatice, sistemul Safe Touch, baterii incastrate - o noutate absoluta - sunt doar cateva din inovatiile din portofoliul Cersanit. Toate produsele sunt Eco Friendly si sunt echipate cu Aerator Cersanit Water Save, care permite obtinerea unui jet de apa puternic, fara deschiderea robinetului la maximum, reducand consumul de apa cu 40-60%. Aceasta solutie este atat ecologica, cat si economica pentru orice tip de baie moderna.
Fie ca sunteti in cautarea unui nivel superior de eleganta, a unui design modern minimalist, noile colectii de baterii pentru baie: INVERTO, CREA, CITY, MODUO, BRASCO, CERSANIA, MILLE ofera solutii complete, inovative, tehnologii durabile si libertate de amenajare!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
BMI_Icopal
viarom
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
hilti
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
theda mar
FRONTALE
CELCO 2020
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023