Agenda Constructiilor
Marti, 20 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CESAROM a lansat 15 colectii noi de gresie si faianta la inceputul acestui an
CESAROM a lansat 15 colectii noi de gresie si faianta la inceputul acestui an
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 08 Feb 2021 12:34
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, a lansat, la inceputul acestui an, 15 colectii noi de gresie si faianta, urmand ca alte 10 colectii sa fie lansate in piata pana la finalul primului trimestru. Astfel, urmarind gusturile romanilor si tendintele internationale, compania isi consolideaza portofoliul in zona de modele/desene care redau variatiile naturale ale pietrei si lemnului, dar si ale cimentului.
In 2021, compania isi propune vanzarea intregului volum de gresie si faianta realizate pe liniile de productie din Cluj-Napoca, precum si expansiunea pe segmentele de nisa acoperite cu placile de gresie si faianta din productia interna, dar si cu cele importate de la companiile surori din cadrul grupului Lasselsberger. Colectiile lansate in ultimii 3 ani vor reprezenta peste 50% din volumul total. In prezent, portofoliul CESAROM numara aproximativ 200 de colectii de gresie si faianta, iar impreuna cu colectiile brandurilor din companiile grupului, Lasselsberger Ceramics Romania pune la dispozitia consumatorilor romani peste 250 colectii de gresie si faianta.
„Ca in fiecare an, si in 2021, CESAROM anticipeaza si creeaza colectii de placi ceramice care raspund tendintelor globale in decorarea interioara si exterioara, dar si dorintelor clientilor romani, oferindu-le acestora o gama variata. In 2021 ne-am lasat inspirati de culorile-vedeta ale anului, albastru naval si griul cald-luminos care conecteaza tehnologia cu spatii elegante sau in stil idustrial, de lemnul in tonuri deschise si de schemele cromatice neutre”, a declarat Andreea Bodola, Director Marketing Lasselsberger Ceramics Romania.
Preferintele romanilor in materie de amenajari interioare
Incepand cu anul 2020, s-a putut observa o noua tendinta in ceea ce priveste amenajarile interioare si o preferinta a romanilor de a acoperi pardoselile si peretii in scheme cromatice cat mai neutre, care sa le permita o mai mare libertate in alegerea pieselor de mobilier sau a celor de decor. Consumatorii romani declara ca isi doresc placi ceramice atemporale, usor adaptabile la viitoarele tendinte in materie de design interior si palete de culori. De aceea, se poate observa o crestere alerta a cererii pentru nuantele de gri.
Tendintele anului 2021 si cum se regasesc acestea in noile game CESAROM
Principalele directii ale designului de interior in anul 2021 se contureaza in jurul albastru naval, nuanta ce a fost definita de marile case de design ca noul negru, lemnul in tonuri deschise, griul cald reprezentativ stilului industrial, cat si schemele cromatice neutre care permit aducerea naturii in interior sau a pieselor de design cu note de lux pentru iubitorii acestui gen.
Toate aceste directii pot fi regasite in placile de gresie si faianta ale noilor colectii CESAROM: Essential, ColorLine, Creativo, Helios, Tree, Mud, Tempo, Colosseum, Move, Crust, Camino, Traver. Dintre acestea, colectia Essential va fi vedeta anului 2021 deoarece imbina perfect culorile anului 2021: albastrul naval si griul luminos. Aceste 2 placi de gresie portelanta sunt completate armonios cu un decor patchwork cu usoare tuse vintage. Astfel, colectia corespunde atat celor care isi doresc sa aduca in casele lor tonuri neutre, dar si celor care prefera stilul industrial sau celor care indragesc stilul modern-rustic care imbina vechiul cu noul, modernul cu materiale sau elemente de decor cu accente rustice.
Cele 25 colectii CESAROM lansate in acest an, alaturi de cele deja existente, sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati, retelele DIY Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, precum si in magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca si Bucuresti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021VideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
cv water 2021
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere