Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CESAROM lanseaza gama de 12 solutii ceramice complete pentru diverse aplicatii
CESAROM lanseaza gama de 12 solutii ceramice complete pentru diverse aplicatii
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 22 Nov 2022 13:25
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, pune la dispozitia clientilor sai o gama de solutii ceramice complete pentru diverse tipuri de suprafete, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Astfel, in gama de produse CESAROM se regasesc solutii profesionale pentru intregul proces de pregatire a suprafetelor, dar si solutii de curatare si intretinere destinate suprafetelor ceramice.
Portofoliul de produse CESAROM cuprinde o varietate extinsa de solutii pentru pardoseli interioare umede sau incalzite, pardoseli exterioare, solutii pentru piscine, pentru pardoseli suprainaltate, suprafete critice precum aplicarea de placi ceramice pe suprafete de gips-carton, peste suprafete ceramice sau pe suport de metal, dar si solutii pentru siguranta si confort precum gama CESAROM safe+ de gresie portelanata cu protectie antibacteriana sau gama RAKO ABS cu suprafete cu inalte proprietati anti-derapante. Toate aceste solutii ceramice complete sunt prezentate in brosura pe care o puteti consulta aici.
Produsele din oferta CESAROM pentru placarea ceramica a suprafetelor includ adezivi, tipuri de chituri de rost disponibile intr-o paleta larga de culori si proprietati, placi ceramice glazurate pentru pereti interiori in spatii rezidentiale, comerciale sau industriale precum gresie, faianta, decor, mozaic si plinte; placi ceramice glazurate portelanate pentru pardoseli si pereti exteriori sau interiori in spatii rezidentiale sau non-rezidentiale.
O categorie aparte de produse este cea a pieselor speciale care sunt create pentru a da oricarei amenajari un finisaj perfect. Din aceasta categorie fac parte: plintele ceramice, mozaicul, placile ceramice speciale pentru trepte si contratrepte, gresia speciala pentru placarea balcoanelor.
De asememea, brosura CESAROM Solutii Ceramice Complete ofera detalii despre placile ceramice pentru pardoseli industriale, comerciale si piscine, precum gresie portelanata pentru pardoseli industriale cu o grosime de 1,5 cm.
 
Solutii pentru pardoseli suprainaltate
In ultimii ani, placile portelanate au devenit o alternativa la piatra naturala si pavaje traditionale din beton, oferind o rezistenta indelungata, dar si o intretinere facila. Gresiile portelanate de 20 sau chiar 30 mm reprezinta o solutie inovatoare datorita numeroaselor posibilitati de asezare pe care le ofera, dar si a procesului rapid de instalare.
Totodata, gresiile cu grosimi mari permit ca prin greutatea lor montarea sa se poata realiza pe orice suprafata folosind un sistem de fixare adecvat. Astfel pot fi asezate direct pe iarba, pietris sau nisip, obtinand un spatiu imediat utilizabil, pot fi instalate pe suporturi reglabile sau fixe pentru a obtine o pardoseala suprainaltata ce ofera acces la cabluri electrice si conducte, sau pot fi instalate in mod traditional cu adezivi, pe placa de beton.
Datorita rezistentei mari la intemperii si avand un finisaj antiderapant, placile ceramice portelanate pot fi utilizate pentru orice zona rezidentiala exterioara, inclusiv balcoane, terase, gradini, imprejurimile piscinei, alei si locuri de parcare, precum si spatii comerciale si publice. De asemenea, gresiile portelanate cu grosimi de 20 sau 30 mm ofera flexibilitate in utilizare, putand fi mutate, rearanjate sau folosite temporar pentru evenimente speciale.
 
Solutii ceramice sustenabile
Placile ceramice din portofoliul CESAROM sunt realizate din materii prime naturale, nu contin plastic si sunt complet reciclabile, igienice, usor de curatat si intretinut. Printre alte avantaje ale placilor ceramice se numara: rezistenta mare la patare, socuri mecanice, intemperii sau uzura de trafic. Totodata, au un ciclu de viata lung, nu isi schimba forma de-a lungul timpului, rezista la foc, iar in contact cu acesta nu emit substante nocive pentru mediu sau pentru sanatatea oamenilor.
 
Solutii ceramice cu protectie antibacteriana
Suprafetele tratate cu nanoparticule de argint din gama CESAROM safe+ impreuna cu chiturile speciale elimina 99% dintre bacterii si microbi, impiedicand dezvoltarea mucegaiului si raspandirea bacteriilor. Protectia antibacteriana este garantata pe toata durata de viata a placilor, nu necesita activare cu dispozitive UV ca in cazul altor produse existente pe piata si contribuie la conservarea calitatii si nuantei placilor.
Gama CESAROM safe+ gresie portelanata poate fi utilizata atat in spatiile interioare, cat si exterioare, indiferent de anotimp sau de conditiile meteorologice. Totodata, aceasta este potrivita atat pentru constructiile rezidentiale, dar si nerezidentiale precum hoteluri si restaurante, scoli si gradinite, cabinete medicale si laboratoare, birouri si institutii publice, spa si sali de fitness, spatii comerciale sau toalete publice.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
konsent
theda mar
leviatan
ness project
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
siniat
EDIT-Structural
Ubitech
MAKITA
viarom
CDS
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander