Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LASSELSBERGER lanseaza 10 colectii noi de gresie portelanata, marca Cesarom
LASSELSBERGER lanseaza 10 colectii noi de gresie portelanata, marca Cesarom
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 01 Iul 2021 09:34
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, anunta luna aceasta lansarea altor zece noi colectii de gresie portelanata. Acestea se alatura celor 15 colectii lansate de producator la inceputul acestui an.
Potrivit reprezentantilor CESAROM, colectiile nou lansate vara aceasta se alinieaza preferintelor romanilor atat prin formate mari sau lamelare, cat si prin scheme cromatice neutre in nuante de gri si bej, pastrand inspiratia din natura prin variatiile naturale ale pietrei si lemnului. Sase dintre cele mai noi zece colectii CESAROM sunt oferite in format 60x60 cm, iar celelalte patru colectii aduc diverse esente de lemn in format lamelar de 60x20 cm. Toate cele zece colectii noi CESAROM sunt gresii portelanate ce pot fi utilizate atat la exterior, cat si la interior.
In plus, prin noile colectii lansate, CESAROM aduce suprafete speciale cu efecte de mica si granulatie care le confera aspect estetic superior precum si proprietati antiderapante. Aceste caracteristici sunt esentiale in evaluarea placilor pentru pardoseli si recomanda noile gresii portelanate CESAROM in proiecte rezidentiale sau comerciale pentru placari exterioare sau interioare unde caracteristica antiderapanta este o cerinta prioritara. Astfel de proiecte sunt foarte des intalnite pentru piscine de interior sau exterior, terase sau zone comerciale in general.
Conform estimarilor, colectiile lansate de CESAROM in ultimii trei ani vor reprezenta peste 50% din volumul total produs la fabrica SANEX din Cluj-Napoca. In prezent, in portofoliul CESAROM se regasesc aprox. 200 de colectii de gresie si faianta, iar alaturi de colectiile brandurilor din companiile grupului, Lasselsberger Ceramics Romania pune la dispozitia clientilor din Romania peste 250 de colectii de placi ceramice din care acestia pot alege.
Din datele companiei, in prima jumatate a acestui an s-a mentinut cererea din partea clientilor pentru gresii care imita elementele naturale precum lemnul sau piatra, iar cererea pentru placile ceramice in nuante de gri si bej este dominanta. Colectiile de gresie de tip piatra (Traver, Piedra sau Rapolano), de tip lemn (Canada, Wright si Nordic Wood) sau de tip ciment (Crust, Move sau Tanum) au fost cele mai cautate. In ceea ce priveste formatul, placile ceramice de 60x30 cm sunt cele mai populare in randul cumparatorilor. In materie de faianta, colectiile ColorLine, Creativo si Nalim din portofoliul CESAROM, in format de 50x25 cm, au inregistrat cele mai multe vanzari.
„Observam ca romanii se indreapta spre scheme cromatice cat mai neutre si aleg sa creeze constraste, inspirati de culorile anului: griul suprem si galbenul luminos, dar si de ultimele tendinte in designul de interior. Aceste combinatii se regasesc din plin si in colectiile nou lansate de CESAROM anul acesta. In plus, datorita cromaticii neutre, cu noile colectii CESAROM pot fi realizate amenajari atemporale, care cu siguranta vor trece cu succes testul timpului, atat din punct de vedere estetic, cat si in ceea ce priveste durabilitatea. De asemenea, remarcam o crestere tot mai accentuata a clientilor catre materiale durabile, reciclabile sau naturale atunci cand aleg produse de ceramica sanitara pentru casa lor”, a declarat Andreea Bodola, Director de Marketing al Lasselsberger Ceramics Romania.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
EDIT-Structural
theda mar
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
CDS
rigips
siniat
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE
concelex
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander