Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Dai-Tech pregateste noi lansari in zona trifazicelor, pe piata de energie solara
Dai-Tech pregateste noi lansari in zona trifazicelor, pe piata de energie solara
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2023 13:45
Compania romaneasca Dai-Tech SA, prin brandul nJoy, sarbatoreste 1 an de prezenta pe piata energiei regenerabile prin lansarea invertoarelor sale solare trifazice on-grid Astris 20K si 25K, dedicate sectorului comercial. Aceste invertoare de varf sunt proiectate pentru a raspunde nevoilor complexe ale mediului de afaceri si sunt o aditie valoroasa pentru companiile din diverse domenii care doresc sa adopte surse de energie regenerabila pentru eficienta si sustenabilitate.
Portofoliul nJoy se distinge prin diversitatea sa de optiuni solare on-grid, cuprinzand capacitati variate intre 3KW si 8KW pentru sistemele monofazice si intre 6KW si 25KW pentru cele trifazice. De asemenea, nJoy ofera si o alternativa hibrida, constand intr-un invertor monofazic de 5KW si o baterie dedicata cu tehnologie LiFePo4.
Pentru a incheia acest an in forta, nJoy are pregatite inca doua lansari in zona trifazicelor, inclusiv un invertor de 60KW si primul sistem hibrid trifazic al companiei.
nJoy s-a impus ca un brand flexibil pe piata energiei regenerabile, oferind solutii de inalta calitate, rentabile si conforme cu cele mai exigente standarde din industrie. Compania consolideaza aceasta incredere oferind o garantie extinsa de 10 ani, care acopera atat invertorul, cat si modulele sale de baterii. Mai mult, marca nJoy se regaseste pe listele invertoarelor conforme ale celor de la Delgaz Grid si Distributie Oltenia, reprezentand o alegere sigura pentru programul "Casa Verde" si contribuind la cresterea utilizarii energiei regenerabile in Romania.
“Aceste realizari marcheaza angajamentul nostru continuu fata de dezvoltarea durabila si eficientizarea productiei de energie verde. In aceasta toamna, ne concentram asupra stabilirii de parteneriate durabile si participarii la evenimente-cheie din industrie, pentru a fi la curent cu cele mai recente tendinte si pentru a aduce contributii semnificative in directia generarii energiei verzi. Suntem pregatiti sa oferim partenerilor nostri toate serviciile necesare pentru a livra cu succes proiectele propuse intr-o maniera sustenabila, flexibila si rapida. Oferim suport tehnic, training-uri pentru instalatori si beneficii inainte si post vanzare, ceea ce consideram ca reprezinta un avantaj semnificativ pentru viitorii nostri parteneri”, a declarat Adorian Demeter, fondator si General Manager al Dai-Tech SA.
In luna Octombrie, Dai-Tech SA este implicata in doua evenimente de referinta pentru pentru Sectorul Energetic Romanesc. Primul eveniment “RENEWABLE ENERGY SUMMIT 2023” va avea loc 12 octombrie 2023 la Grand Hotel Bucharest, sub deviza: "Meet the Renewables Sector in Romania”. Acest eveniment, organizat de Govnet Conferences, va reuni cei mai importanti jucatori activi in productia de energie regenerabila de pe piata locala, precum si companii din domenii complementare si autoritati.
Al doilea eveniment important din aceasta toamna este "CISOLAR 2023," care se va desfasura intre 30 si 31 octombrie la World Trade Centre, Bucuresti, sub sloganul “Unleashing Potential”. Evenimentul marcheaza a 11-a Conferinta si Expozitie de Energie Solara din Europa Centrala si de Est, fiind locul de intalnire pentru liderii emergenti din aceste zone in domeniul energiei solare si stocarii de energie.
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
theda mar
Acvatot 2019
konsent
rigips
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ness project
leviatan
Ubitech
siniat
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
noark
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander