Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DAIKIN lanseaza noua generatie de aparate de aer conditionat premium, Emura
DAIKIN lanseaza noua generatie de aparate de aer conditionat premium, Emura
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Apr 2022 12:11
Cea de-a treia generatie Daikin Emura se remarca printr-un design inovator, oferind o inalta calitate a materialelor si a finisajelor, precum si prin functionalitati bazate pe tehnologie de ultima generatie, pentru a corespunde celor mai inalte standarde ale consumatorului modern
Daikin, lider mondial pe piata aparatelor de aer conditionat, cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii inovatoare de incalzire si racire, anunta lansarea pe piata din Romania a noii generatii Daikin Emura, aparatul de aer conditionat cu un design emblematic. O solutie de climatizare completa, a treia generatie Daikin Emura are o linie de design noua si este dotata cu functii inovatoare, integrandu-se perfect in orice interior modern si oferind, in acelasi timp, confort optim si performanta superioara.
Misiunea noii unitati Daikin Emura este aceea de a crea un impact vizual memorabil. Unitatea interioara este disponibila in trei variante de culoare: alb mat, argintiu si negru mat. Atat panoul frontal, cat si cel din spate au un aspect curbat, conferind aparatului o forma distincta si ascunzand, in acelasi timp, ventilatorul unitatii. Noile telecomenzi au preluat linia de design, precum si cele trei culori ale unitatilor interioare, fiind, de asemenea, reproiectate pentru o utilizare mai simpla.
„O unitate de aer conditionat montata pe perete are intotdeauna un impact vizual, iar noua serie Emura este un pas inainte in misiunea noastra de a oferi clientilor solutii de climatizare si experiente premium, pliate pe nevoile lor dinamice. Investim continuu in cresterea confortului, eficientei energetice, controlului si fiabilitatii si lansam un nou produs inovator, care aduce rafinament si distinctie oricarui interior”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.
Noua Daikin Emura dispune de asemenea de panouri mobile unice, vazute pentru prima data la Daikin Stylish. Panourile frontale se misca in timpul functionarii si imbunatatesc jocul de umbre al unitatii. Linia de design curbata a fost transpusa si in aspectul noii telecomenzi, disponibila in aceleasi trei culori ca si aparatele, care a fost reproiectata pentru a fi mai simpla si mai usor de utilizat.
 
Caracteristici si functionalitati inteligente
Cu accent pe designul remarcabil, noua Daikin Emura ofera o varietate de caracteristici si functii inovatoare pentru a indeplini nevoile specifice ale consumatorilor moderni.
Tratarea aerului: O buna calitate a aerului din interiorul locuintelor a devenit extrem de importanta in ultimii ani. Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Daikin Emura capteaza substantele nocive din aer, cum ar fi virusurile, alergenii si mirosurile, si le descompune apoi in atomi si molecule de apa sigure. De asemenea, a fost adaugat un filtru deodorizant din apatit de titan, un filtru de argint impotriva alergenilor si un filtru de aer standard, furnizand in interior un aer de mai buna calitate.
Control inteligent: Noua serie Daikin Emura poate fi controlata cu usurinta din telecomanda sau prin intermediul functiilor inteligente, cum sunt Google Home sau Amazon Alexa. De asemenea, aplicatia Daikin Onecta permite setarea, programarea si monitorizarea sistemului Emura, gestionarea temperaturii si modul de functionare, si furnizeaza informatii despre consumul de energie al unitatii.
Flux de aer optimizat: Gama Emura utilizeaza fante special proiectate pentru a crea efectul Coanda, care optimizeaza distribuirea jetului de aer si asigura o acoperire uniforma a fluxului de aer pe toata suprafata incaperii. In plus, Daikin Emura are in dotare si un senzor termic inteligent care scaneaza camera pentru a detecta prezenta si temperatura aerului, apoi transmite un semnal unitatii pentru a directiona fluxul de aer la distanta de ocupanti sau catre zonele cu temperaturi neuniforme.
 
Functionare prietenoasa cu mediul
Maxima eficienta energetica: Proiectat pentru a functiona in fiecare anotimp si pentru a oferi confort pe tot parcursul anului, Daikin Emura atinge performante energetice ale clasei A+++ in incalzire si racire, ceea ce duce la un impact mai mic asupra mediului si la economii mai mari la facturile de energie.
Lider in tehnologia R-32: Noua serie Emura consolideaza pozitia de lider a Daikin in ceea ce priveste proiectarea si dezvoltarea de produse cu agent frigorific R-32, cunoscut in industrie pentru potentialul sau mai mic de incalzire globala (GWP), si sinonim cu eficienta ridicata si simplificarea reutilizarii, mentinand si imbunatatind in acelasi timp standardele stabilite de generatiile anterioare de agenti frigorifici. In prezent, Daikin este lider de piata, cu cel mai mare numar de instalatii R-32 din lume - o dovada a experientei si cunostintelor Daikin, precum si a calitatii si fiabilitatii produselor sale R-32.
Noua generatie de sisteme de aer conditionat Daikin Emura va fi disponibila spre vanzare la partenerii specializati Daikin la finalul lunii aprilie 2022. O imagine virtuala a modului in care unitatea arata intr-o locuinta poate fi accesata descarcand aplicatia Daikin 3D.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulman and machinehiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
noark
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
leviatan
viarom
Ubitech
MAKITA
leviatan
grundfos
Acvatot 2019
CDS
theda mar
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica