Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - DX 5, noua generatie de unelte cu fixare directa de la Hilti
DX 5, noua generatie de unelte cu fixare directa de la Hilti
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Oct 2018 07:36
DX 5 este o unealta de fixare directa prin intermediul capselor/cuielor, asigurand o sporire a productivitatii pe santier, concomitent cu obtinerea unor importante economii de timp si de materiale, necesare operatiunilor zilnice de cofrare. Testele au demonstrat ca implantarea cuielor este de pana la de cinci ori mai rapida in comparatie cu metodele traditionale, iar gratie noilor modele din seria X-CT, ce au prevazute puncte de pre-rupere, indepartarea cofrajelor se realizeaza facil, asigurand posibilitatea de reutilizare a acestora. Alte avantaje generate de folosirea DX 5 sunt constituite de eliminarea vibratiilor si a prafului, alaturi de imbunatatirea neta a ergonomiei prin absenta cablurilor. Practic, se foloseste o singura unealta pentru sapte tipuri distincte de operatiuni, aceasta dispunand de ghidaje multiple pentru utilizarea unor cuie normale, in banda, elemente X-IE etc., precum si pentru fixarea gratarelor industriale.
 
Multitudine de operatiuni ce pot fi realizate prin intermediul DX 5
Distantierul X-FS poate inlocui cupoanele (bucata de armatura) folosite pentru alinierea placilor de cofraj din lemn sau de tip DOKA sau PERI. Cu ajutorul noului produs DX5 nu mai este necesara folosirea rotopercutorului pentru gaurire si nici a ciocanului pentru fixarea cuponului, operatii care necesita timp si bani. DX5 garanteaza o crestere substantiala a productivitatii, facilitand amplasarea rapida in pozitia corecta, inclusiv pe suprafete neregulate, iar finisajul elementelor de beton este excelent.Cu ajutorul accesoriilor X-IE 6 pentru fixarea placilor de polistiren expandat si X-IE 9 pentru fixarea vatei minerale, Hilti reuseste sa mareasca productivitatea in santier eliminand aplicatia traditionala care necesita gaurire si prinderea elementului cu o ancora de plastic.
O alta aplicatie interesanta si deosebit de utila a lui DX 5 consta in sigilarea profesionala, sigura si rapida a fundatiilor atunci cand unealta este folosita in combinatie cu saibele flexibile X-SW 30 sau X-SW 60, destinate montajului membranelor de impermeabilizare la apa, instalate pe beton sau pe zidarie. DX 5 emite un zgomot de 105 dB, putand fi utilizat pentru cuie sau alte elemente de prindere cu lungimi de 12 mm - 72 mm, la o viteza maxima de operare de 700 cuie/ora.
 
Solicita informatii suplimentare
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196


SONDAJ DE OPINIE - Agenda Constructiilor & Fereastra

Impactului maladiei Covid-19 pentru industria romaneasca de constructii si domeniile conexe


pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere