Agenda Constructiilor
Marti, 05 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - EcoStruxure Resource Advisor Copilot - nou instrument complex AI Schneider Electric
EcoStruxure Resource Advisor Copilot - nou instrument complex AI Schneider Electric
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 31 Aug 2023 13:07
Schneider Electric a anuntat planurile de a lansa EcoStruxure Resource Advisor Copilot, un instrument AI conversational conceput pentru a ajuta liderii de business sa interactioneze cu datele legate de energie si sustenabilitate ale companiei lor cu o viteza si mai mare.
Folosind tehnologia Large Language Model, Schneider Electric a construit Copilot ca pe un insotitor digital convenabil, incorporat in Resource Advisor. Copilot va sustine echipele din departamentele de energie si sustenabilitate cu o analiza imbunatatita a datelor, vizualizare, suport decizional si optimizare a performantei, precum si cu capacitatea de a procesa fara probleme cunostintele complexe din industrie si informatiile colectate de sistemul Resource Advisor. O versiune beta privata se lanseaza luna urmatoare, iar disponibilitatea generala a solutiei va avea loc la sfarsitul anului 2023/ inceputul lui 2024.
Confluenta erei digitale si a economiei de impact creeaza un nou set de provocari pentru organizatii, ceea ce face mai important ca liderii sa apeleze la solutii digitale pentru a-si gestiona impactul asupra mediului, dar si impactul social. Folosind noul Copilot, utilizatorii Resource Advisor vor putea sa recupereze date, sa genereze imagini si sa obtina informatii valoroase fara efort. Aceasta abordare simplificata reduce nevoia de navigare manuala si analiza a datelor, permitand utilizatorilor sa se concentreze asupra deciziilor strategice privind resursele.
Noul instrument este cea mai recenta aplicatie activata de AI pe care divizia de Sustainability Business a Schneider Electric a facut-o in ultimii ani. Altele includ optimizarea riscurilor activata de AI, servicii de validare a facturilor si notificari de alerta de varf. In plus, fiecare solutie software din portofoliul Sustainability Business - care include Zeigo Network, Zeigo Activate si Zeigo Power – este sustinuta de stiinta datelor, invatarea automata si automatizare AI.
Resource Advisor ii ajuta pe clienti sa observe si sa controleze toate aspectele evolutiei lor in gestionarea resurselor printr-o lentila AI complexa, acoperind inclusiv la emisii, managementul energiei, reducerea consumului de resurse, raportarea ESG si contabilizarea amprentei de carbon.
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
viarom
leviatan
Acvatot 2019
CDS
rigips
grundfos
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
noark
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu