Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELCO THISION L PLUS, cel mai performant cazan mural de pe piata, de la Ariston
ELCO THISION L PLUS, cel mai performant cazan mural de pe piata, de la Ariston
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 01 Sep 2021 00:00
ELCO, brandul german de cazane pentru incalzire de capacitati mari, parte din portofoliul Ariston Thermo Group, liderul pietei locale de boilere electrice si centrale termice, sustine puternic dezvoltarea fara precedent a pietei constructiilor rezidentiale cu gama completa de cazane industriale L Plus, ideale pentru acest gen de proiecte.
„Orasele se extind, oamenii au nevoie de mai mult spatiu si de toate elementele care transforma viata de zi cu zi intr-una confortabila, respectiv spatii de co-working, gradinite, sali de sport si spatii de joaca, parcuri, zone comerciale etc. Centralele ELCO se pot integra perfect in proiectele rezidentiale cu solutie de incalzire in regim centralizat, dar si in cele de tip comercial si logistic”, a declarat Daniel Buhazi, Director Comercial pentru brandul german ELCO, din cadrul Ariston Thermo Group.
THISION® L PLUS  face parte din portofoliul ELCO si este singurul cazan din Romania cu putere instalata de 200kw/unitate, respectiv 170kw/unitate. Produsul poate fi utilizat in mod diferit, atat individual, cat si in cascada (in linie pe perete, in line pe suport metalic sau spate in spate).
„Beneficiile acestei centrale murale ii confera adaptabilutate la o gama extinsa de sisteme de incalzire pentru ansambluri si cladiri rezidentiale, oferind putere mare si o amprenta mica la sol. Datorita unui design unic de tip «motor dublu», cazanele THISION® L PLUS au redundanta incorporata (functioneaza independent) creand un sistem de cascada in interiorul unui cazan. Cele doua schimbatoare de caldura sunt capabile sa functioneze independent unul de celalalt, asigurand ca un sistem nu este lasat niciodata fara o incalzire extrem de eficienta. Cand sunt montate in cascada, modelele au o inaltime mica de instalare de doar 1,7 m si ofera astfel cea mai redusa amprenta compacta (in ceea ce priveste latimea). Astfel, pot fi montate in cascada de pana la opt cazane, in linie sau unul dupa altul”, incheie Buhazi.
***
Subsidiara a Ariston Thermo Group incepand cu anul 2001, marca germana ELCO a fost fondata in 1928 si reprezinta una dintre principalele marci germane pentru solutii de incalzire comerciale. Compania ofera solutii de incalzire de capacitati mari dedicate proiectelor noi, de modernizare sau renovare pentru aplicatii ce variaza de la cladiri de birouri si complexe comerciale, la spatii industriale mari.
Pe piata din Romania, brandul ELCO este prezent din 2017, in calitate de furnizor de cazane de incalzire comercializate sub gamele Thision si Trigon, devenind in scurt timp unul dintre liderii pietei de profil. Portofoliul brandului include o gama ampla de proiecte, printre care se numara The Bridge 3, Globalworth Campus cladirile 2 si 3, Spitalul Marie Curie din Bucuresti, ansamblul mixt (rezidential si spatii de birouri) Record Park din Cluj, cladirea U Center din Bucuresti, cladirea bazinului olimpic din Mures, al doilea depozit al Altex din Dragomiresti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
MAKITA
viarom
rigips
CDS
FRONTALE
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander