Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELECTRIC PLUS: Performante superioare pentru gama Barrier 80+
ELECTRIC PLUS: Performante superioare pentru gama Barrier 80+
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:05
Noua serie de ansambluri Barrier 80+, realizate cu profile Synego lansate recent de furnizorul Rehau, demonstreaza orientarea companiei Electric Plus catre realizarea de produse cu performante tot mai sporite, actualizate conform celor mai noi cerinte ale pietei. Acest efort se traduce prin realizarea de ferestre si usi tot fiabile si economice din punct de vedere al costurilor, precum si al protectiei energetice sau antiefractie.
 
Usile si ferestrele Barrier 80+, potrivite pentru o gama extinsa de proiecte  
 
Gama Barrier 80+ integreaza in premiera aceste calitati pe piata autohtona, adresandu-se, astfel, clientilor exigenti, atenti la detalii, la bugetele de achizitie si la caracteristicile de exploatare in timp. Totodata, este o serie conceputa sa acopere un procent semnificativ din activitatea de export, motiv pentru care a fost lansata in cadrul expozitiei italiene de arhitectura si constructii Made Milano 2015.
Usile si ferestrele din gama Barrier 80+ sunt realizate cu profile ce au o latime constructiva de 80 mm, care sunt prevazute cu garnituri coextrudate de ultima generatie. Disponibil in doua variante (cu garnitura mediana sau cu al treilea plan de etansare), sistemul Synego permite montajul unor vitraje termoizolante cu o latime de maximum 51 mm si cu baghete de instalare standard, existand posibilitatea ca sticla sa fie lipita manual, datorita unei caneluri speciale in zona de falt. In acelasi timp utilizarea acestui tip de profil face posibila fixarea blocatorilor in peretii despartitori din PVC la distante de 7 mm sau 15 mm, respectiv in armatura de otel, la o adancime de 23 mm, gratie unei geometrii speciale. De asemenea, intrucat dispune de un soclu exterior al reperului de cercevea de 22 mm si al celui de rama de 26 mm, aceasta structura asigura o circulatie optima a apei pluviale, protecția impotriva patrunderii apei ajungand pana la clasa 9A (conform DIN EN 12208). Inalțimea de 117 mm (ansamblu toc + rama) este un atribut al Synego, care este, astfel, un profil optim in ceea ce priveste configurarea suprafeței vitrate libere, permițand cu generozitate luminii sa intre in incaperi. Coeficientul de izolare termica depinde in mare masura de numarul de garnituri si de sticla utilizata, ajungand pana la 0,94 W/mpK. Daca se folosesc armaturi din otel, rezistenta antiefractie creste pana in clasa RC 3, coeficientul de izolare fonica este superior (Rw,p = 47 dB), clasa de etanseitate la presiune corespunde clasei A (conform DIN EN 12207), iar rezistenta la presiunea vantului se incadreaza in clasa C5/B5 (conform DIN EN 12210).
Suprafata profilelor este de tip HDF (high-definition), iar gama coloristica in care sunt disponibile este foarte bogata, existand posibilitatea ca acestea sa fie laminate, vopsite sau protejate cu aluminiu, Electric Plus detinand tehnologia pentru laminarea pe ambele fete a profilelor.  
Produsele din gama Barrier 80+ sunt reciclabile si, mai ales, sunt potrivite pentru o gama extinsa de aplicatii, existand posibilitatea ca acestea sa fie utilizate deopotriva pentru facilitati economice, administrative, de invatamant, depozitare sau productie si, cu precadere, la imobile eficiente energetic sau pasive. Pentru informatii suplimentare, www.barrier.ro    
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiALLBIMman and machineALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
viarom
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Ubitech
Acvatot 2019
noark
strabag nivel 1
FRONTALE
BALTIC
rigips
leviatan
CDS

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica