Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELEGANT: Noi sisteme din PVC Deceuninck cu fibra de sticla ThermoFibra si Forthex
ELEGANT: Noi sisteme din PVC Deceuninck cu fibra de sticla ThermoFibra si Forthex
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 23 Oct 2020 20:06
Deceuninck, unul dintre cei mai mari producatori de profile din PVC pentru ferestre si usi, a lansat ELEGANT, prima platforma universala pentru ferestre cu modul unic central iCOR, ce permite combinarea fiecarui profil de rama cu orice profil de cercevea. Inovatia a reusit sa atraga atentia inca de la lansarea oficiala, la targul online Fensterbau Frontale 2020 N├╝rnberg. Dezvoltarea tehnologiei continua cu introducerea armarii longitudinale cu fibra de sticla ThermoFibra si cu armatura rigida Forthex, disponibile acum pentru o gama mai larga de profile.
iCOR este primul modul unic central ce permite combinarea fiecarui profil de rama cu orice profil de cercevea, fiind platforma ce ofera versatilitate completa in realizarea ferestrelor si usilor cu profile din PVC. Indiferent daca designul este elegant, minimalist sau daca fereastra se deschide spre interior sau exterior, armate cu fibra de sticla, echipate cu armaturi termice (Forthex), destinate constructiilor noi sau renovarilor, iCOR ofera posibilitatea unei interschimbabilitati fara precedent, cu implicatii semnificative in reducerea complexitatii productiei.
 
Noua platforma este disponibila in Romania
Gama completa de profile de ferestre si usi ELEGANT este disponibila si in Romania si vine cu o performanta fara egal in clasa sa, de 76 mm. Conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea si modularitatea geometrica fac din acest profil de ferestre si usi un profil modern si performant usor de incadrat in orice tip de arhitectura.
"Suntem mandri si incantati sa va prezentam solutii la nivel de grup care vor fi disponibile pentru clientii nostri europeni. Cu ELEGANT, am dezvoltat o platforma de produse completa si flexibila, care permite clientilor nostri din intreaga regiune sa aleaga, sa combine si sa creeze cea mai buna solutie pentru piata lor cu o complexitate mai mica. Adaugand tehnologia noastra unica si brevetata ThermoFibra combinata cu Forthex la aceasta platforma, garantam ca cea mai buna solutie de lucru pentru ferestre si usi din industria PVC este, de asemenea, disponibila cu noul profil Deceuninck ELEGANT. Sunt convins ca noua gama va fi foarte bine primita de clientii nostri", a declarat Stijn Vermeulen, CEO al Deceuninck Grup pentru Europa.
Cu noua platforma, Deceuninck introduce si utilizarea unei garnituri centrale pentru performante termice si acustice ridicate. Cu un Uf de pana la 0.93 W/mpK in varianta standard (Uf pana la 0.88 W/mpK in varianta cu Forthex si ThermoFibra), ELEGANT este cel mai performant profil de pe piata in categoria < 82 mm. Datorita inaltimii reduse a ansamblului rama plus cercevea, de la 112 mm la 109 mm, impreuna cu acoperirea redusa a panoului de sticla, de la 9 mm, ofera o suprafata vitrata maxima. In plus, materialul este in intregime reciclabil. Fibra de sticla este separata de PVC in fabrica proprie de reciclare din Diksmuide (Belgia), iar ajustarile la masinile necesare pentru productia ferestrelor cu aceasta platforma sunt minime.
***
Deceuninck Group - Belgia este unul din principalii producatori de profile din PVC pentru ferestre si usi, fiind clasat in top 3 mondial. Compania a fost infiintata in 1937 in Belgia si s-a extins rapid, astazi fiind activa in peste 91 de tari, printre care si Romania. Experienta si expertiza cumulate in cei peste 82 de ani de activitate au consacrat identitatea Deceuninck ca „The Blue Force” (Forta albastra). Este vorba de o prezenta puternica in domeniul productiei de sisteme de profile PVC pentru ferestre si usi cu geam termoizolant, consolidata prin produse si servicii de calitate. Compania fabrica din 2004 produse 100% reciclabile (fara plumb), ocupand o pozitie fruntasa in dezvoltarea de sisteme cu un nou standard ecologic.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
BogArt
EDIT-Structural
Acvatot 2019
viarom
ness project
noark
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Arduro
konsent
siniat
theda mar
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
leviatan
Ubitech
concelex
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander