Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELMAS: Macarale industriale automatizate pentru cresterea eficientei
ELMAS: Macarale industriale automatizate pentru cresterea eficientei
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 31 Oct 2014 15:22
Cu un ecartament de 18,6 metri si o sarcina nominala de 5 tone, macaraua automatizata de tip monogrinda, dezvoltata de compania Elmas, este un produs de uz industrial de ultima generatie, care indeplineste cele mai exigente cerinte ale beneficiarilor. Utilajul este special proiectat pentru utilizarea in industria maselor plastice. Macaraua are in componenta, pe langa electropalanul Demag DR-Pro, un panou de automatizare si doi senzori de citire pentru axele X si Y, care permit o functionare optima fara a fi necesara operarea manuala.
 
Avantaje multiple asigurate prin dotarea tehnologica de exceptie
Electropalanul DR-Pro indeplineste toate conditiile pentru a echipa cele mai moderne instalatii de ridicat. In afara de designul minimalist si de fiabilitatea deosebita, produsul asigura viteze superioare de operare si contribuie la o majorare cu cel putin 20% a eficientei de proces. Alte beneficii sunt constituite de: nivelul redus de mentenanta; dotarea cu un motor cu vibratii scazute ce garanteaza o functionare silentioasa; interfata diagnoza CAN-bus; existenta unui element de ghidaj al cablului avand rol de protectie; dotarea cu sistem de control optimizat din punct de vedere ergonomic etc.
 
Deservire precisa a unor statii prestabilite, in conditii de maxima securitate
Pentru operarea macaralei sunt disponibile cinci taste (sus, jos, stanga, dreapta si Enter), selectia statiilor realizandu-se prin alegerea, in ecranul principal al sistemului de comanda la distanta, a numarului aferent destinatiei dorite, prin intermediul butoanelor mentionate anterior. Ulterior acestei operatiuni, utilajul receptioneaza coordonatele pentru deplasare si executa comanda dorita. In momentul stabilirii liniei de comunicare cu macaraua, pe ecranul telecomenzii este afisat un simbol specific, iar semnalul luminos de culoare albastra de la panoul de automatizare semnalizeaza intermitent functionarea in regim automat. Cu ajutorul acestei facilitati, macaraua industriala Elmas are capacitatea de a deservi statii predefinite in cadrul halei de productie si de a asigura un flux tehnologic optim, precum si o productivitate ridicata.
 
***
 
Compania Elmas, din Brasov, este agentie Demag - Terex Brand, promovand o gama extinsa de macarale industriale avand capacitati cuprinse intre 1,5 tone si 300 tone. Acestea corespund celor mai exigente cerinte ale companiilor active in diverse domenii. Societatea livreaza produse/servicii competitive, realizate in concordanta cu normele si certificarile in vigoare pe plan european. Portofoliul Elmas mai include moto- si electrostivuitoare, solutii de depozitare, poduri rulante monogrinda, troliuri electrice si manuale, ascensoare si scari rulante, lifturi pentru autoturisme, sisteme de parcare, utilaje forestiere etc. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
viarom
leviatan
noark
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CDS
Acvatot 2019
quadratum
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander