Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ELMAS: Primul pod rulant tip V fabricat in Romania
ELMAS: Primul pod rulant tip V fabricat in Romania
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Mar 2016 12:37
Compania Elmas, din Brasov, a fabricat cel dintai pod rulant de tip V realizat pe piata din Romania. Produsul, avand grinda principala cu zabrele, a fost executat sub licenta Demag - a Terex Brand. Echipamentul este disponibil pe plan local de la inceputul lui 2016, acesta fiind livrat, de asemenea, pe pietele limitrofe (Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria). Macaralele industriale de tip V reprezinta un concept cu adevarat revolutionar, ce asigura utilizatorilor multiple avantaje. Dintre principalele beneficii, pot fi amintite greutatea proprie limitata, aceasta fiind redusa, in medie, cu 17% fata de cea inregistrata la solutiile clasice, precum si durata de utilizare net imbunatatita. Astfel, conform evaluarilor specialistilor Demag, utilajul are o rata de exploatare de pana la 500.000 de cicluri de incarcare, asigurand o diminuare a costurilor medii de operare. La randul sau, fiabilitatea echipamentului este net superioara, gratie facilitatii procesului de manipulare a sarcinilor. Un alt avantaj net este cel legat de diminuarea cu pana la 30% a caracteristicilor de oscilatie.
 
Sarcini nominale de 12,5 tone si ecartamente de pana la 30 de metri
Podurile rulante de tip V produse de Elmas se caracterizeaza printr-un grad superior de acuratete a operatiunilor specifice, garantand pozitionarea cu precizie ridicata, care faciliteaza siguranta transportului incarcaturii respective, indiferent de tipul acesteia. Designul este optimizat, ceea ce duce la diminuarea rezistentei la vant, masuratorile realizate determinand o scadere a acestui parametru cu pana la 55%. Produsul este deosebit de functional si poate fi recomandat si pentru operatiunile de manipulare a sarcinilor in mediul exterior. Conform specificatiilor tehnice puse la dispozitie de producator, aceasta noua categorie de macarale industriale este disponibila pentru sarcini nominale de pana la 12,5 tone si ecartamente de pana la 30 de metri.
 
***
Elmas este un important producator local de solutii si echipamente din domeniul instalatiilor de ridicat, fiind agentie Demag in Romania din anul 1993. Compania raporteaza o cifra medie de afaceri de peste 22 milioane de euro si are o puternica orientare spre export. Pentru informatii suplimentare, www.elmas.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
siniat
CDS
ness project
viarom
EDIT-Structural
quadratum
Ubitech
MAKITA
noark
konsent
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
BogArt
rigips
concelex
strabag nivel 1
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander