Agenda Constructiilor
Joi, 30 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ENERIA Romania aduce pe piata noile generatoare pe baza de hidrogen GEH2
ENERIA Romania aduce pe piata noile generatoare pe baza de hidrogen GEH2
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2023 12:59
Eneria Romania, divizia Bergerat Monnoyeur specializata in solutii de producere a energiei, aduce pe piata locala inovatoarele generatoare de energie pe baza de hidrogen GEH2. Acest model de generator, cu o putere de 100 KW, garanteaza zero emisii de CO2 si NOx si este silentios. Utilizarea unor surse nepoluante de energie este vitala in multe sectoare de activitate vizate de normele europene de decarbonizare. Generatoarele pe baza de hidrogen devin tot mai utilizate pe masura ce pretul hidrogenului verde scade, iar optiunile de alimentare cresc. Conform unui raport actual,costul de productie al hidrogenului se reduce cu circa 50% pana in 2030, ajungand la mai putin de 2 dolari/kilogram.
Generatoarele GEH2 sunt produse in Franta de catre Eneria, au o capacitate de 100 KW si pot fi grupate in serii de maxim 10 pentru a genera pana la un megawatt de putere. Prin intermediul Eneria Romania, aceste generatoare vor putea fi achizitionate sau inchiriate, echipamentele fiind deja disponibile comercial. Eneria Romania asigura servicii complete de punere in functiune si mentenanta prin intermediul propriei echipe de tehnicieni certificati.
Alaturi de eliminarea emisiilor de noxe, generatoarele cu hidrogen GEH2 distribuite de Eneria au un nivel de zgomot foarte redus si o mentenanta simplificata, ceea ce permite utilizarea lor atat in zone urbane aglomerate, cat si in locuri izolate. Sunt la fel de usor de instalat si de pus in functiune ca un grup electrogen traditional, fiind necesara doar respectarea unor reguli suplimentare pentru depozitarea hidrogenului. Anul trecut, Netflix a testat cu succes utilizarea generatoarelor GEH2 ca sursa principala de alimentare a unui platou de filmare in Franta, pentru 12 ore.
"Oferim companiilor din Romania oportunitatea de a functiona intr-un mod "zero emisii", chiar si in locuri unde accesul la reteaua de energie nu este posibil, unde natura trebuie protejata sau legislatia limiteaza emisiile de CO2 si noxe. Generatoarele GEH2 sunt produse in Franta si respecta cele mai stricte reguli de calitate si siguranta. Pot fi utilizate in orice activitate desfasurata in zone cu restrictii de emisii poluante sau fara racordare la retea, atat cu caracter permanent, in centre de date, porturi, cat si temporar la concerte sau pe santiere. Clientii nostri le pot achizitiona sau inchiria, impreuna cu toate serviciile necesare," afirma Jean KODISCHE, Director Eneria Romania.
In Romania, sunt vandute si instalate anual peste 1000 de generatoare diesel noi cu puteri de peste 10kW. GEH2 poate inlocui cu succes un generator diesel traditional oferind o amprenta la sol si o putere similara, dar o eficienta mult mai buna. GEH2 integreaza pile de combustie cu hidrogen de ultima generatie marca Toyota, ceea ce ii confera fiabilitate si o durata de viata record, reducand astfel costurile de intretinere.
Saptamana aceasta echipa Eneria a participat la evenimentul DATACENTER FORUM organizat de Tema Energy, iar in perioada 19-21 mai va expune grupul electrohidrogen GEH2 la POLIAUTOFEST, un festival dedicat automobilelor, transportului si logisticii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
ness project
concelex
strabag nivel 1
viarom
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
noark
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
siniat
CDS
rigips
MAKITA
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander