Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GEBERIT: Rigole cu scurgere in perete pentru spatiile moderne de dus
GEBERIT: Rigole cu scurgere in perete pentru spatiile moderne de dus
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 15:58
Prin combinarea unui design elegant cu o instalare usoara si o intretinere simpla, sistemul de rigole Geberit pentru dusuri fara cadita are aplicatii multiple in domeniul renovarii si modernizarii camerelor de baie, precum si in dotarea constructiilor noi, la care arhitectii opteaza pentru solutii inovatoare din domeniul instalatiilor sanitare. Produsul, disponibil in variantele Kombifix (destinat montajului in pereti de zidarie) si Duofix (cu instalare in structuri de gips-carton sau in fata unui perete care este placat cu elemente de acest tip), include un capac frontal (livrat in nuante de alb alpin, crom lucios sau otel inox periat, precum si intr-o varianta care poate fi placata cu faianta) si, optional, un profil colector, amplasat in zona frontala a dispozitivului, ce permite obtinerea unei pante uniforme in pardoseala si simplificarea procedurilor de curatare. Inaltimea minima a sapei este de 90 mm, iar adancimea de montaj se situeaza la 125 mm (pentru Kombifix), respectiv 80 mm in cazul Duofix. Capacitatea de drenaj este de aproximativ 0,8 l/s. 
 
Garantie de 10 ani pentru un sistem fiabil si cu grad ridicat de adaptabilitate 
Cu o garda hidraulica de 50 mm si o conexiune la evacuare realizata la stanga sau la dreapta sifonului de pardoseala, in functie de situatia specifica de montaj, rigola Geberit este livrata cu o folie de etansare perimetrala de 100 mm si permite reglajul picioarelor pe inaltime, talpile acestora putandu-se roti cu un unghi de pana la 90°, pentru adaptarea optima la forma profilelor din structura elementelor din gips-carton. Exista posibilitatea instalarii inclusiv in cazul unor sape mai subtiri de 90 mm, fiind disponibila o rigola cu inaltime minima de montaj de 65 mm si o garda hidraulica de 30 mm. Capacul se desprinde dintr-o singura miscare, iar procesul de curatare este simplificat prin prezenta unei site detasabile pentru par. Pentru spatiile publice, este livrat un model de capac realizat din inox ce poate fi blocat cu suruburi. Produsul dispune de o garantie de 10 ani. Dezvoltarea acestei solutii constructive a fost posibila gratie experientei de peste 50 de ani pe care Geberit o detine in domeniul incastrarii obiectelor si instalatiilor sanitare. Prin mutarea punctului de scurgere al apei rezultate din functionarea dusului din pardoseala in perete, se realizeaza, practic, o revolutie in domeniul designului camerelor de baie.
 
***
Incepand cu anul 1874, compania elvetiana Geberit a promovat produse ce pun accent pe fiabilitate si sustenabilitate. Firma si-a dovedit permanent capacitatea de inovare, realizand, in 1905, primul rezervor pentru vasul de toaleta, urmat in 1952 de cel dintai model executat din material plastic si in 1964 de sortimentul incastrat in perete. Actualmente, grupul multinational cu sediul central in localitatea Rapperswil-Jona realizeaza o cifra de afaceri de peste 2,29 miliarde franci elvetieni, avand mai mult de 6.200 de angajati ce activeaza pe plan international. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
FRONTALE
MAKITA
viarom
theda mar
concelex
quadratum
rigips
noark
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander