Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GEBERIT: Rigole cu scurgere in perete pentru spatiile moderne de dus
GEBERIT: Rigole cu scurgere in perete pentru spatiile moderne de dus
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 16:58
Prin combinarea unui design elegant cu o instalare usoara si o intretinere simpla, sistemul de rigole Geberit pentru dusuri fara cadita are aplicatii multiple in domeniul renovarii si modernizarii camerelor de baie, precum si in dotarea constructiilor noi, la care arhitectii opteaza pentru solutii inovatoare din domeniul instalatiilor sanitare. Produsul, disponibil in variantele Kombifix (destinat montajului in pereti de zidarie) si Duofix (cu instalare in structuri de gips-carton sau in fata unui perete care este placat cu elemente de acest tip), include un capac frontal (livrat in nuante de alb alpin, crom lucios sau otel inox periat, precum si intr-o varianta care poate fi placata cu faianta) si, optional, un profil colector, amplasat in zona frontala a dispozitivului, ce permite obtinerea unei pante uniforme in pardoseala si simplificarea procedurilor de curatare. Inaltimea minima a sapei este de 90 mm, iar adancimea de montaj se situeaza la 125 mm (pentru Kombifix), respectiv 80 mm in cazul Duofix. Capacitatea de drenaj este de aproximativ 0,8 l/s. 
 
Garantie de 10 ani pentru un sistem fiabil si cu grad ridicat de adaptabilitate 
Cu o garda hidraulica de 50 mm si o conexiune la evacuare realizata la stanga sau la dreapta sifonului de pardoseala, in functie de situatia specifica de montaj, rigola Geberit este livrata cu o folie de etansare perimetrala de 100 mm si permite reglajul picioarelor pe inaltime, talpile acestora putandu-se roti cu un unghi de pana la 90°, pentru adaptarea optima la forma profilelor din structura elementelor din gips-carton. Exista posibilitatea instalarii inclusiv in cazul unor sape mai subtiri de 90 mm, fiind disponibila o rigola cu inaltime minima de montaj de 65 mm si o garda hidraulica de 30 mm. Capacul se desprinde dintr-o singura miscare, iar procesul de curatare este simplificat prin prezenta unei site detasabile pentru par. Pentru spatiile publice, este livrat un model de capac realizat din inox ce poate fi blocat cu suruburi. Produsul dispune de o garantie de 10 ani. Dezvoltarea acestei solutii constructive a fost posibila gratie experientei de peste 50 de ani pe care Geberit o detine in domeniul incastrarii obiectelor si instalatiilor sanitare. Prin mutarea punctului de scurgere al apei rezultate din functionarea dusului din pardoseala in perete, se realizeaza, practic, o revolutie in domeniul designului camerelor de baie.
 
***
Incepand cu anul 1874, compania elvetiana Geberit a promovat produse ce pun accent pe fiabilitate si sustenabilitate. Firma si-a dovedit permanent capacitatea de inovare, realizand, in 1905, primul rezervor pentru vasul de toaleta, urmat in 1952 de cel dintai model executat din material plastic si in 1964 de sortimentul incastrat in perete. Actualmente, grupul multinational cu sediul central in localitatea Rapperswil-Jona realizeaza o cifra de afaceri de peste 2,29 miliarde franci elvetieni, avand mai mult de 6.200 de angajati ce activeaza pe plan international. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere