Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - GEWISS: Rama Ego Smart, interfata inteligenta pentru automatizarea locuintei
GEWISS: Rama Ego Smart, interfata inteligenta pentru automatizarea locuintei
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 18 Mai 2023 06:12
EGO SMART este noua rama inteligenta care imbina tehnologia cu elementele de design din lumea artei. Aceasta completeaza ChoruSmart, o gama de solutii, cu sisteme conectate si versatile, menita sa simplifice fiecare functie a casei.
Cu linii fine si compacte, EGO SMART se adapteaza perfect unei case inteligente care isi propune sa combine stilul cu utilul si confortul cu automatizarea.
Cu EGO SMART, rama traditionala face un salt evolutiv pentru a deveni un element functional si interactiv in comunicare constanta cu dispozitivele si senzorii inteligenti din casa.
La fel de atractiva ca si ramele GEWISS traditionale, EGO SMART adauga un afisaj grafic dinamic integrat, cu mesaje text derulante si pictograme care se schimba pentru a indica diferitele comenzi activate. Astfel, EGO SMART ofera informatii imediate despre starea sistemului casei inteligente. Te poti relaxa stiind ca rama inteligenta iti va transmite avertizari privind pierderile de apa, detectarea fumului si a gazelor, niveluri de umiditate depasite, toate incluse in functia de siguranta. Rama inteligenta afiseaza inclusiv date de monitorizare, precum scenarii de bun venit si de la revedere sau starea luminilor si a ferestrelor. EGO SMART ofera confort prin afisarea in stand-by a temperaturii si a orei, dar si sustenabilitate, pentru ca te anunta asupra depasirii pragurilor de consum si starea consumatorilor. Toate sustin o gestionare mai eficienta a casei inteligente si sporirea calitatii vietii.
Cu o arhitectura de ultima generatie, rama inteligenta are un sistem de retroiluminare cu LED care ii pune in valoare liniile, semnaland orice mesaj de alerta cu ajutorul unor culori diferite.
Cu designul sau elegant si compact, rama inteligenta EGO SMART, impreuna cu intrerupatoarele si prizele GEWISS, sunt o sursa de inspiratie pentru cei ce doresc sa isi personalizeze locuinta cu elemente decorative inovatoare. Suprafata usor curbata si grosimea redusa spre margini transmit echilibru si eleganta, in timp ce profilele opalescente din interiorul ramei inteligente, care difuzeaza lumina LED, adauga un element de identitate sobru. Fiecare detaliu al EGO SMART a fost proiectat pentru a transpune personalitatea si claritatea stilului.
Fabricat din tehnopolimer, EGO SMART este disponibil atat in forma dreptunghiulara, cu trei si patru module, cat si in forma patrata, cu 2 module, conform standardului international. Cele trei linii de culori diferite (nuante deschise, neutre si inchise) pentru o paleta de 12 culori cu finisaj satinat, permit o potrivire perfecta cu celelalte dispozitive din gama ChoruSmart pentru o integrare armonioasa in stilul de viata contemporan. Culorile deschise intruchipeaza cele mai pure linii de mobilier si design, evidentiind diferite stiluri, de la cele decorative la cele esentiale, de la cele personale la cele tehnologice. Tonurile neutre incalzesc, ofera senzatii tactile si afinitate cu elementele naturale, transformand camerele in locuri versatile si estetice. In cele din urma, culorile inchise ofera mister, seductie si putere, evidentiaza contrastele si adauga lux si rafinament atemporal.
Comenzile axiale conectate sunt dispozitive SMART cu caracteristici inovatoare. Pe langa functia standard, acestea pot fi completate cu noi scenarii si puncte de comanda. In plus, prin instalarea unei rame inteligente EGO SMART si prin utilizarea modului SHIFT, functiile de control se dubleaza.
Functiile noii rame inteligente pot fi programate si gestionate de la distanta prin intermediul aplicatiei Home Gateway care permite accesul la toate caracteristicile aparatajului in mod simplu si intuitiv, datorita graficii moderne, cu comenzi personalizate pentru fiecare scenariu setat. Aplicatia Home Gateway iti permite sa gestionezi intreaga locuinta, de la configurarea sistemului pana la operare. O singura aplicatie atat pentru profesionisti, cat si pentru utilizatori.
Datorita tehnologiei wireless, dispozitivele din familia Smart Home Connected permit adaugarea de noi functii la un sistem traditional, fara a recurge la lucrari de renovare, un exemplu fiind pulsantiera ECO care nu necesita o sursa de alimentare sau conexiuni electrice. Este solutia ideala pentru spatii in care nu s-a realizat proiectare si precablare initiala.
Solutiile Smart Home Connected ofera o varietate larga si completa de functii inteligente pentru aplicatii rezidentiale, cu un control intuitiv pentru utilizator. Ideale atat pentru cladiri noi, cat si pentru renovari.
Ofera casei tale finisaje arhitecturale, de design si tehnologie de cea mai inalta calitate. Ramele inteligente, prizele si intrerupatoarele GEWISS combina versatilitatea, creativitatea, dar si confortul sporit al unei case inteligente.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
concelex
ness project
siniat
EDIT-Structural
theda mar
CDS
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
leviatan
Ubitech
MAKITA
noark
quadratum
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander