Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HOLCIM lanseaza BCA-ul Performo, produs realizat cu tehnologie de ultima generatie
HOLCIM lanseaza BCA-ul Performo, produs realizat cu tehnologie de ultima generatie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 03 Iul 2023 14:32
Holcim, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, in urma unei investitii majore in fabrica de BCA de la Adjud, isi mareste portofoliul de produse prin lansarea noului BCA Performo, incepand cu 3 iulie.
BCA-ul Somaco va fi inlocuit cu BCA-ul Performo, produs cu o tehnologie de ultima generatie, care asigura un standard de calitate inalt noului produs, reflectat in performanta si beneficiile acestuia. Tehnologia „Arta si Precizie” a BCA-ului Performo este data de precizia dimensionala si un finisaj superior al suprafetelor si muchiilor noului BCA.
Totodata, pentru a contribui la eficientizarea si cresterea productivitatii in procesul de construire, compania lanseaza Sistemul performant de zidarie termoizolanta, cu Holcim Performo BCA si TectorPlast 130 BCA.
„Holcim contribuie la construirea unor orase mai verzi prin investitii care sa permita productia de materiale de constructie care optimizeaza consumul de energie, reduc consumul de resurse, au impact scazut asupra naturii si transforma cladirile in spatii durabile. Performo BCA si sistemul performant de zidarie termoizolanta de la Holcim sunt dovada promisiunii noastre de a transforma produsele noastre in solutii pentru dezvoltarea armonioasa a mediului construit. Investim, dezvoltam si lansam produse noi astfel incat clientii nostri sa aiba siguranta performantei si durabilitatii”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania si Market Head Moldova.
Performo BCA, prin caracteristicile sale, contribuie la cresterea eficientei energetice si a gradului de izolare fonica, este usor de utilizat, mult mai economic, rezistent la foc, durabil si prietenos cu mediul inconjurator, contribuind totodata si la reducerea amprentei de CO2.
Tot anul acesta, sub o noua identitate vizuala, Holcim a lansat un model de decarbonizare a constructiilor, construit pe patru piloni, de la operatiuni durabile, la stimularea economiei circulare in procesul de constructie, in martie fiind lansat un alt produs parte din viziunea de a deveni o companie mai sustenabila, ECOPlanet PLUS, cimentul aditivat performant cu emisii reduse de CO2, in ambalaj sac.
 
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
viarom
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
grundfos
leviatan
CDS
theda mar
rigips
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu