Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HOLCIM lanseaza BCA-ul Performo, produs realizat cu tehnologie de ultima generatie
HOLCIM lanseaza BCA-ul Performo, produs realizat cu tehnologie de ultima generatie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 03 Iul 2023 14:32
Holcim, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania, in urma unei investitii majore in fabrica de BCA de la Adjud, isi mareste portofoliul de produse prin lansarea noului BCA Performo, incepand cu 3 iulie.
BCA-ul Somaco va fi inlocuit cu BCA-ul Performo, produs cu o tehnologie de ultima generatie, care asigura un standard de calitate inalt noului produs, reflectat in performanta si beneficiile acestuia. Tehnologia „Arta si Precizie” a BCA-ului Performo este data de precizia dimensionala si un finisaj superior al suprafetelor si muchiilor noului BCA.
Totodata, pentru a contribui la eficientizarea si cresterea productivitatii in procesul de construire, compania lanseaza Sistemul performant de zidarie termoizolanta, cu Holcim Performo BCA si TectorPlast 130 BCA.
„Holcim contribuie la construirea unor orase mai verzi prin investitii care sa permita productia de materiale de constructie care optimizeaza consumul de energie, reduc consumul de resurse, au impact scazut asupra naturii si transforma cladirile in spatii durabile. Performo BCA si sistemul performant de zidarie termoizolanta de la Holcim sunt dovada promisiunii noastre de a transforma produsele noastre in solutii pentru dezvoltarea armonioasa a mediului construit. Investim, dezvoltam si lansam produse noi astfel incat clientii nostri sa aiba siguranta performantei si durabilitatii”, a declarat Bogdan Dobre, CEO Holcim Romania si Market Head Moldova.
Performo BCA, prin caracteristicile sale, contribuie la cresterea eficientei energetice si a gradului de izolare fonica, este usor de utilizat, mult mai economic, rezistent la foc, durabil si prietenos cu mediul inconjurator, contribuind totodata si la reducerea amprentei de CO2.
Tot anul acesta, sub o noua identitate vizuala, Holcim a lansat un model de decarbonizare a constructiilor, construit pe patru piloni, de la operatiuni durabile, la stimularea economiei circulare in procesul de constructie, in martie fiind lansat un alt produs parte din viziunea de a deveni o companie mai sustenabila, ECOPlanet PLUS, cimentul aditivat performant cu emisii reduse de CO2, in ambalaj sac.
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
konsent
noark
siniat
rigips
CDS
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
EDIT-Structural
ness project
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander