Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HOLCIM Romania lanseaza noua gama de betoane EX3
HOLCIM Romania lanseaza noua gama de betoane EX3
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 14 Oct 2014 14:07
Holcim Romania, lider al pietei locale de ciment si produse complementare, lanseaza noile betoane speciale EX3 - "Excelenta la cub", concepute pentru proiecte inovatoare de constructii, cum ar fi cladirile de sute de metri inaltime, care necesita utilizarea unor materiale speciale de inalta rezistenta. Gama EX3 este impartita in trei categorii:
- EX3 Performance - betoane speciale performante (beton autocompactant, de inalta rezistenta, drenant etc.);
- EX3 Estetica - betoane speciale decorative (amprentate, colorate, cu agregate aparente, slefuite);
- EX3 Concept - betoane special adaptate unor nevoi specifice.
"Prin noua gama de betoane speciale, venim in intampinarea unor nevoi existente pe piata, pregatindu-ne sa raspundem si provocarilor viitoare. Arhitectii si proiectantii creeaza cladiri tot mai neconventionale si trebuie sa le oferim produsele si solutiile de care au nevoie", a declarat François Pétry, director general al Holcim Romania.
Noua gama de betoane speciale a fost conceputa in cadrul Centrului Tehnic al Holcim Romania, unde specialistii companiei se ocupa de cercetarea in domeniu, ca parte esentiala a dezvoltarii si optimizarii portofoliului de servicii si produse.
Totodata, Holcim Romania a lansat si betonul autocompactant, primul produs dezvoltat in noua gama de produse, parte a EX3 Performance, sortiment utilizat deja pe santiere. "Am conceput un beton cu lucrabilitate superioara, care curge si umple complet cofrajele, se compacteaza sub propria greutate, obtinandu-se un material rezistent si durabil. In acelasi timp, datorita usurintei si rapiditatii procesului de punere in opera, clientii beneficiaza si de o reducere a costurilor finale ale proiectului", a declarat Elena Lipan, managerul Centrului Tehnic Holcim Romania.
***
Segmentul de betoane Holcim este prezent in Romania din anul 2001, compania avand 14 statii ecologice. Pe parcursul celor 13 ani de activitate a diviziei, s-au livrat peste 5 milioane mc de betoane, cu care s-au realizat mai mult de 22.000 de proiecte, printre care se afla cladirea de birouri Sky Tower Bucuresti, executia Magistralei 5 a metroului din Capitala, reabilitarea sediului Primariei Municipiului Bucuresti, Floreasca Business Center, Floreasca Park, mai multe tronsoane de autostrada, drumuri nationale, judetene si locale. Anual, compania livreaza peste 100 de tipuri de betoane uzuale, iar de la infiintare pana in prezent, a creat peste 1.700 de retete de beton personalizate pentru diverse tipuri de proiecte. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
quadratum
SIGM
noark
strabag nivel 1
BogArt
concelex
Acvatot 2019
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CDS
ness project
konsent
SSAB
EDIT-Structural
Ubitech
siniat
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
rigips
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander