Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - HOLCIM Romania lanseaza noua gama de betoane EX3
HOLCIM Romania lanseaza noua gama de betoane EX3
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 14 Oct 2014 14:07
Holcim Romania, lider al pietei locale de ciment si produse complementare, lanseaza noile betoane speciale EX3 - "Excelenta la cub", concepute pentru proiecte inovatoare de constructii, cum ar fi cladirile de sute de metri inaltime, care necesita utilizarea unor materiale speciale de inalta rezistenta. Gama EX3 este impartita in trei categorii:
- EX3 Performance - betoane speciale performante (beton autocompactant, de inalta rezistenta, drenant etc.);
- EX3 Estetica - betoane speciale decorative (amprentate, colorate, cu agregate aparente, slefuite);
- EX3 Concept - betoane special adaptate unor nevoi specifice.
"Prin noua gama de betoane speciale, venim in intampinarea unor nevoi existente pe piata, pregatindu-ne sa raspundem si provocarilor viitoare. Arhitectii si proiectantii creeaza cladiri tot mai neconventionale si trebuie sa le oferim produsele si solutiile de care au nevoie", a declarat François Pétry, director general al Holcim Romania.
Noua gama de betoane speciale a fost conceputa in cadrul Centrului Tehnic al Holcim Romania, unde specialistii companiei se ocupa de cercetarea in domeniu, ca parte esentiala a dezvoltarii si optimizarii portofoliului de servicii si produse.
Totodata, Holcim Romania a lansat si betonul autocompactant, primul produs dezvoltat in noua gama de produse, parte a EX3 Performance, sortiment utilizat deja pe santiere. "Am conceput un beton cu lucrabilitate superioara, care curge si umple complet cofrajele, se compacteaza sub propria greutate, obtinandu-se un material rezistent si durabil. In acelasi timp, datorita usurintei si rapiditatii procesului de punere in opera, clientii beneficiaza si de o reducere a costurilor finale ale proiectului", a declarat Elena Lipan, managerul Centrului Tehnic Holcim Romania.
***
Segmentul de betoane Holcim este prezent in Romania din anul 2001, compania avand 14 statii ecologice. Pe parcursul celor 13 ani de activitate a diviziei, s-au livrat peste 5 milioane mc de betoane, cu care s-au realizat mai mult de 22.000 de proiecte, printre care se afla cladirea de birouri Sky Tower Bucuresti, executia Magistralei 5 a metroului din Capitala, reabilitarea sediului Primariei Municipiului Bucuresti, Floreasca Business Center, Floreasca Park, mai multe tronsoane de autostrada, drumuri nationale, judetene si locale. Anual, compania livreaza peste 100 de tipuri de betoane uzuale, iar de la infiintare pana in prezent, a creat peste 1.700 de retete de beton personalizate pentru diverse tipuri de proiecte. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machinehiltiTERAPLASTALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
theda mar
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
Ubitech
Acvatot 2019
BMI_Icopal
viarom
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023