Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Honeywell lanseaza o noua gama de centrale de detectie si alarmare la incendiu
Honeywell lanseaza o noua gama de centrale de detectie si alarmare la incendiu
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 13 Apr 2023 11:58
Honeywell anunta lansarea Morley-IAS Max, noua gama de centrale de detectare si alarmare la incendiu, pentru imbunatatirea sigurantei cladirilor si ocupantilor, usor de instalat, pus in functiune si utilizat. Gama Morley-IAS este adecvata si pentru utilizatori entry-level, oferind functii impresionante pentru instalatori si beneficiari finali. Morley-IAS cuprinde si o linie de centrale de alarmare la incendiu, economice si performante, conforme cu standardele in vigoare, ideale pentru majoritatea cladirilor mici si medii, cu solutii pentru probleme de la simple la complexe, disponibile in multe aplicatii.
Pe de alta parte, gama de centrale de alarmare la incendiu inteligente, compacte si performante, ofera instalatorilor si utilizatorilor finali functii tehnice avansate, fiind, de asemenea, usor de instalat, pus in functiune si intretinut.
Fiecare centrala este dotata cu ecrane tactile performante, cu interfete de utilizator extrem de intuitive si ergonomice. Ecranul tactil, integral color, faciliteaza identificarea rapida a tipului de eveniment produs, prin utilizarea unui cod de culori si simboluri grafice pentru fiecare categorie de evenimente.
Gama Morley-IAS ofera o solutie usor de instalat, pus in functiune si operat. Centralele sunt dotate cu functii care economisesc timp, facilitand instalarea, fara a compromite siguranta, si au functii ca protocol Morley-IAS Advanced, pentru echipamentele de camp Agile wireless si cu fir. Morley-IAS este ideal pentru diverse domenii de activitate, cladiri comerciale mici, birouri, magazine de vanzare cu amanuntul sau spatii rezidentiale. 
Gama performanta Morley-IAS vine cu tehnologii de ultima generatie, ca porturile de comunicatie seriala, relee si retea CAN, pentru a reduce complexitatea tipica procesului de comanda si instalare. Panourile ofera multe optiuni de instalare, dincolo de montarea standard pe perete sau montarea incastrata, fiind adecvate pentru multe tipuri de cladiri comerciale de dimensiuni medii si mari, spatii pentru educatie, sanatate, rezidential, logistica sau hoteluri. 
"Honeywell Morley-IAS Max contribuie la crearea unui spatiu mai sigur pentru utilizatorii cladirilor, permitand proprietarilor de imobile sa respecte normele de siguranta. Produsele sunt proiectate sa elimine operatiuni consumatoare de timp, dificultati in instalare sau nevoia de a adauga componente suplimentare. Comunica clar si fara ambiguitati, gestionand eficient strategii complexe pentru evacuarea cladirilor in caz de urgenta", a declarat Lionel Caillat, director general, vicepresedinte Departamentul Securitate la Incendiu, Honeywell Europe.
Gama de centrale de alarmare si control la incendiu Morley-IAS este testata si certificata in conformitate cu standardele EN 54-2, EN 54-4 si EN54-13. Mai multe detalii despre acest produs aici. 
***
Honeywell Building Technologies (HBT) este o companie de top in domeniul tehnologiilor pentru cladiri, cu operatiuni in peste 75 de tari, sustinuta de o retea globala de parteneri de distributie. Solutiile si serviciile grupului sunt utilizate in peste 10 milioane de cladiri din intreaga lume.
Honeywell este o companie de tehnologie globala, care ofera solutii specifice pentru diverse industrii, printre care se numara produse si servicii pentru industria aerospatiala, tehnologii de control pentru cladiri si industrie, precum si materiale performante. Tehnologiile companiei ajuta aeronavele, cladirile, fabricile de productie, lanturile de aprovizionare si angajatii sa devina mai conectati, pentru a contribui la o lume mai inteligenta, sigura si sustenabila. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
leviatan
noark
grundfos
strabag nivel 1
CDS
leviatan
Ubitech
MAKITA
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
viarom
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica