Agenda Constructiilor
Joi, 29 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - IZOTEC GROUP: Fereastra Izotec Elite Plus integreaza sisteme moderne
IZOTEC GROUP: Fereastra Izotec Elite Plus integreaza sisteme moderne
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:06
Noua fereastra Izotec Elite Plus reuneste cele mai noi tehnologii constructive, fiind echipata cu profile S9000, marca Gealan, feronerie activPilot de la Winkhaus (cu deschidere perimetrala de 6 mm) si geam termoizolant realizat cu sticla 4s Evolution, de la Saint-Gobain. Fereastra Izotec Elite Plus este recomandata de producatorul de tamplarie Izotec Group ca raspuns la cerintele exigente ale beneficiarilor, fiind caracterizata, in principal, de un grad excelent de termoizolare.
 
Componentele de calitate asigura performante superioare
 
Nivelul superior de termoizolare este obtinut prin adancimea constructiva si cele sase camere ale profilului de toc si cercevea, precum si prin cele trei planuri de etansare. La imbunatatirea gradului de izolare termica, un aport semnificativ il are garnitura mediana flexibila, instalata in faltul tocului. Totodata, aceasta are rolul de a proteja elementele de feronerie de umezeala si de a imbunatati comportamentul la deschidere. Fereastra Izotec Elite Plus este, potrivit producatorului, singurul ansamblu de acest tip cu aerisire antiefractie (in pozitia deschis) pe piata autohtona in pozitia deschis, fiind prevazut cu un sistem combinat cu adancime  constructiva de 82,5 mm.
Feroneria Winkhaus cu care este echipata fereastra se caracterizeaza printr-un grad sporit de calitate, protectie antiefractie si manevrare/intretinere usoara. Prevazuta cu placute de siguranta din otel, aceasta asigura, totodata,  economie de energie.
Utilizarea acestei ferestre asigura imobilului la care este folosita o temperatura ideala si confort, chiar si in zilele caniculare sau in sezonul rece. Acest tip de fereastra, datorita faptului ca include vitraje Planitherm 4S Evolution, asigura o izolatie de trei ori mai mare decat in cazul celor cu geam termoizolant dublu (obisnuit), diminuand semnificativ pierderile de caldura. Totodata, fereastra are  un aspect estetic deosebit, eliminandu-se necesitatea utilizarii jaluzelelor si se creeaza, astfel, o simbioza perfecta intre infuzia de lumina naturala si un interior racoros, datorita gradului de reflexie de pana la 62%, chiar si in cazul suprafetelor vitrate de mari dimensiuni. Prin mentinerea unei temperaturi optime la interior si consumul de energie este scazut, prin rata mai mica de  utilizare a aerului conditionat. Valoarea Uf a ferestrei Izotec Elite Plus este de 0,89 W/mpK, iar prin folosirea tehnicii de lipire STV, sunt posibile marimi maxime ale cercevelelor de pana la 2,40 m. 
Modelul Izotec Elite Plus asigura un grad sporit de izolare fonica (datorita geometriei cu sase camere) si este potrivit pentru preluarea a trei foi de geam cu grosime de pana la 52 mm si 54 mm, in cazul utilizarii sistemului STV. La  izolarea termica superioara contribuie inaltimea de 26 mm a peretelui de acoperire a geamului si folosirea tehnologiei cu spuma IKD, iar pentru obtinerea unei optici durabile, se remarca latimea mica la vedere si panta de 15°. Fereastra Izotec Elite Plus se mai distinge prin conceptul inteligent de garnituri cu trei planuri de etansare. Pentru informatii suplimentare, click aici     
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
viarom
leviatan
Ubitech
top 500
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
Acvatot 2019
quadratum
noark
rigips
top 500
MAKITA
CDS
top 500
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander