Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - JETRUN: Centrala Wolf de tratare a aerului KG Top eco
JETRUN: Centrala Wolf de tratare a aerului KG Top eco
Produse & Tehnologii Publicat de Cosmin Dincu 20 Iun 2014 13:50
Sub deviza “Flexibilitate maxima in proiectare - cea mai mare eficienta in operare”, Wolf pune la dispozitia utilizatorilor – prin intermediul Jetrun – o serie de avantaje ce confera unitatilor din seria KG/KGW Top eco, de la Wolf, statutul de echipamente premium. Proiectarea acestei serii a avut ca scop principal flexibilitatea sistemului, acesta fiind conceput ca un sistem modular, de unde se pot alege exact modulele necesare fiecarui proiect in parte. Manipularea in timpul transportului este facila, instalarea - extrem de simpla, iar usurinta de utilizare este uimitoare. Seria KG/KGW se potriveste in toate proiectele de constructie sau amenajare.
Proiectarea unitatilor de aer conditionat imbina idei si tehnologii de ultima ora, ce sunt implementate intr-un sistem complet intr-o armonie perfecta. Datorita cadrului ce poate fi dezasamblat si a sistemului electric gata pregatit, timpii de transport, instalare si intretinere se diminueaza considerabil.
Designul inovator si utilizarea unor componente si idei de ultima generatie ofera, de asemenea, o durata indelungata de exploatare si eficienta energetica pentru care este renumit grupul Wolf. Inalta calitate a materialelor garanteaza indeplinirea tuturor cerintelor privind siguranta in momentul operarii. Astfel, toate echipamentele Wolf sunt construite in conformitate cu directiva ATEX pentru protectie impotriva exploziilor.
KG Top eco reprezinta varianta ecologica a centralelor de tratare aer Wolf si se incadreaza in gama de produse ce folosesc punti termice TB2, conform normei DIN EN 1886. Carcasele sunt capsulate si izolate termic, fiind confectionate dintr-un material plastic foarte rezistent la intemperii, ce previne fenomenul de condensare chiar si la diferente mari de temperatura si in conditii de umiditate ridicata.
Panourile carcasei au o grosime de 50 mm si sunt protejate cu vata minerala ignifuga tip A1. Toate etansarile au porii acoperiti si nu absorb sau retin umiditate, ceea ce face imposibil contactul microorganismelor cu suprafetele echipamentelor. Prin urmare, KG Top eco poate fi folosit in toate zonele cu umiditate ridicata precum: saune, piscine, unitati de productie sau in medii sterile.
Dintre caracteristicile KG Top eco, se disting: clasa de transfer de caldura (T2), clasa de punte termica (TB2), clasa de etanseitate a carcasei (L1), rezistenta mecanica (D1), clasa de combustibilitate conform DIN 4102: A1 (ignifuga) si  zgomotul de 43 dB, potrivit DIN EN ISO 717T1.
Variantele Hygiene au toate componentele concepute pentru a reflecta cele mai recente cunostinte in materie de tehnologie si igiena. Componentele individuale pot fi adaptate perfect folosind principiul modular, astfel incat succesul acestor instalatii a fost confirmat in diverse domenii, cum ar fi spitale, policlinici, laboratoare, in industria farmaceutica si in cea de productie a componentelor electronice.
De asemenea, centralele de tratare a aerului sunt certificate conform standardelor DIN 1946 T4 (12/2008), VDI 6022 (04/2006), DIN EN 13053 (04/2002), respectiv potrivit normei de siguranta TÜV – GS. Pentru informatii suplimentare, www.jetrun.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
theda mar
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
Ubitech
MAKITA
quadratum
FRONTALE
leviatan
concelex
rigips

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
econet
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander