Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - JETRUN: Wolf ComfortLine CGB, o centrala de mare eficienta
JETRUN: Wolf ComfortLine CGB, o centrala de mare eficienta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Nov 2014 15:25
Centralele Wolf ComfortLine CGB sunt alimentate cu gaz, fiind usor de instalat si caracterizandu-se printr-o utilizare eficienta a energiei. Intervalul de modulare este cuprins intre 19% si 100%, iar eficienta standard ajunge pana la nivelul de 110% Hi. Vasul de expansiune are un volum de 12 litri, fiind integrat in structura centralei, in cazul variantelor cu o putere de pana la 24 kW. Pentru versiunile de 11 kW - 24 kW, circuitul de incalzire este in trei trepte incadrandu-se in clasa A, in vreme ce la modelele de 35 kW - 50 kW procesul de incalzire este de tip modular. Reglarea instalatiei este realizata in mod facil, cu ajutorul sistemului de control Wolf WRS.
 
Functionare silentioasa si eficienta, pentru un produs sustenabil
Cu exceptia sortimentului CGB 75-100, camera de ardere este de tip rabatabil, pentru a permite o mentenanta simpla si rapida a echipamentului. Gama de putere este de 11 kW - 100 kW, produsul fiind disponibil in versiuni de 11 kW, 20 kW, 24 kW, 35 kW, 50 kW, 75 kW si 100 kW pentru operatiuni de incalzire, respectiv de 20 kW, 24 kW si 40 - 35 kW in cazul instalatiilor destinare prepararii agentului termic si a apei calde menajere (ACM). Principalele avantaje ale acestui model sunt reprezentate de dimensiunile compacte (ce determina ca produsul sa ocupe un spatiu minim si sa poata fi instalat cu usurinta in orice fel de incinta), simplitatea procesului de montaj, mentenanta redusa etc. Un element important de mentionat este ca in cazul Wolf ConfortLine CGB nu este necesara asigurarea unui debit minim. Carcasa sistemului este izolata la exterior, fapt ce determina ca functionarea sa sa fie deosebit de silentioasa. In ceea ce priveste aspectele ecologice, produsul detine certificatul de mediu "Blue Angel".
 
Programare la distanta prin intermediul computerului
Fabricate exclusiv in Germania, aceste centrale asigura un grad ridicat de calitate si prezinta o durata extinsa de exploatare. Avand un design avangardist si perfect adaptat noilor tendinte arhitecturale, sistemele condensare ComfortLine CGB de la Wolf se incadreaza in categoria high-tech a portofoliului companiei germane. Dintre avantajele majore asigurate utilizatorilor pot fi amintite: consumul limitat de energie atunci cand instalatia se afla in standby, dotarea cu arzator de modulare prezentand o putere minima de iesire de 1,8 kW, control complet automat al procesului de pompare, calibrarea instantanee in functie de calitatea gazului utilizat, combustia curata, posibilitatea de comanda de la distanta prin intermediul calculatorului sau telefonului mobil. Designul modern, proprietatile de economisire a energiei si operarea intuitiva constituie argumente solide pentru beneficiarii care doresc sa-si asigure un confort termic optim, la valori scazute ale consumului. Produsele sunt distribuite pe piata din Romania prin intermediul companiei Jetrun EnergoEco - importator oficial al solutiilor Wolf pe piata nationala. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
konsent
theda mar
Ubitech
leviatan
viarom
BogArt
quadratum
ness project
Arduro
rigips
MAKITA
noark
Acvatot 2019
concelex
EDIT-Structural
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
SIGM
CDS

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander