Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - JETRUN: Wolf ComfortLine CGB, o centrala de mare eficienta
JETRUN: Wolf ComfortLine CGB, o centrala de mare eficienta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 03 Nov 2014 15:25
Centralele Wolf ComfortLine CGB sunt alimentate cu gaz, fiind usor de instalat si caracterizandu-se printr-o utilizare eficienta a energiei. Intervalul de modulare este cuprins intre 19% si 100%, iar eficienta standard ajunge pana la nivelul de 110% Hi. Vasul de expansiune are un volum de 12 litri, fiind integrat in structura centralei, in cazul variantelor cu o putere de pana la 24 kW. Pentru versiunile de 11 kW - 24 kW, circuitul de incalzire este in trei trepte incadrandu-se in clasa A, in vreme ce la modelele de 35 kW - 50 kW procesul de incalzire este de tip modular. Reglarea instalatiei este realizata in mod facil, cu ajutorul sistemului de control Wolf WRS.
 
Functionare silentioasa si eficienta, pentru un produs sustenabil
Cu exceptia sortimentului CGB 75-100, camera de ardere este de tip rabatabil, pentru a permite o mentenanta simpla si rapida a echipamentului. Gama de putere este de 11 kW - 100 kW, produsul fiind disponibil in versiuni de 11 kW, 20 kW, 24 kW, 35 kW, 50 kW, 75 kW si 100 kW pentru operatiuni de incalzire, respectiv de 20 kW, 24 kW si 40 - 35 kW in cazul instalatiilor destinare prepararii agentului termic si a apei calde menajere (ACM). Principalele avantaje ale acestui model sunt reprezentate de dimensiunile compacte (ce determina ca produsul sa ocupe un spatiu minim si sa poata fi instalat cu usurinta in orice fel de incinta), simplitatea procesului de montaj, mentenanta redusa etc. Un element important de mentionat este ca in cazul Wolf ConfortLine CGB nu este necesara asigurarea unui debit minim. Carcasa sistemului este izolata la exterior, fapt ce determina ca functionarea sa sa fie deosebit de silentioasa. In ceea ce priveste aspectele ecologice, produsul detine certificatul de mediu "Blue Angel".
 
Programare la distanta prin intermediul computerului
Fabricate exclusiv in Germania, aceste centrale asigura un grad ridicat de calitate si prezinta o durata extinsa de exploatare. Avand un design avangardist si perfect adaptat noilor tendinte arhitecturale, sistemele condensare ComfortLine CGB de la Wolf se incadreaza in categoria high-tech a portofoliului companiei germane. Dintre avantajele majore asigurate utilizatorilor pot fi amintite: consumul limitat de energie atunci cand instalatia se afla in standby, dotarea cu arzator de modulare prezentand o putere minima de iesire de 1,8 kW, control complet automat al procesului de pompare, calibrarea instantanee in functie de calitatea gazului utilizat, combustia curata, posibilitatea de comanda de la distanta prin intermediul calculatorului sau telefonului mobil. Designul modern, proprietatile de economisire a energiei si operarea intuitiva constituie argumente solide pentru beneficiarii care doresc sa-si asigure un confort termic optim, la valori scazute ale consumului. Produsele sunt distribuite pe piata din Romania prin intermediul companiei Jetrun EnergoEco - importator oficial al solutiilor Wolf pe piata nationala. 
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
viarom
noark
CDS
concelex
rigips
Acvatot 2019
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
FRONTALE
leviatan
theda mar
quadratum
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander