Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KADRA lanseaza panourile separatoare antivirus, pentru mentinerea distantei
KADRA lanseaza panourile separatoare antivirus, pentru mentinerea distantei
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 14 Mai 2020 15:09
La vremuri noi se cer masuri de protectie noi! Iar Kadra a gandit deja solutii care sa ajute la asigurarea distantarii sociale: panourile separatoare antivirus. Decizia de a proiecta aceste sisteme de protectie a pornit chiar de la intrebarea: "cum ne vom desfasura activitatea odata cu ridicarea restrictiilor?", iar raspunsul a venit in doar cateva zile: „Ne-am pus intrebarea cum ne reluam activitatea la birou odata cu ridicarea restrictiilor. Asa ne-am gandit sa facem separatoare pentru zonele open-space. Au fost mai multe abordari in cadrul firmei, pentru ca suntem destul de inventivi, dar pana la urma a castigat pragmatismul. Am avut nevoie de 10 zile, timp in care am ales varianta de produs, am facut proiectul si executia catorva mostre, dupa care am elaborat o lista de pret”, spune Radu Opris, co-fondator Kadra si Business Development Manager.
Panourile au fost deja implementate in spatiile de birouri de la sediul Tetarom din Cluj al Kadra, testandu-se astfel capacitatea de adaptare a angajatiilor la aceste solutii, care chiar daca impun o oarecare distantare, pastreaza totodata senzatia de apropiere. La acest lucru contribuie si faptul ca panourile sunt realizate din material transparent, policarbonat. „Am instalat cateva panouri separatoare in birourile proprii, in zona de open-space si in zona de sala de mese si terasa. Acum verificam live cum se adapteaza colegii nostri la noua amenajare interioara. Exista si alte solutii consacrate pe piata de birouri, insa ale noastre sunt mai fresh, au marele avantaj ca sunt transparente si astfel distantarea nu este perceputa fizic”, explica Radu Opris
Acum, cand tot mai multe intrebari legate de felul in care in viitor se va asigura protectia in spatiile deschise, cum ar fi cafenele, restaurante, terase in aer liber isi asteapta raspunsul, Kadra vine cu solutii concrete, ce pot fi adaptate oricarui gen de spatiu deschis, in incinta cladirilor sau in aer liber. In viitorul apropiat astfel de masuri vor fi cele care vor face diferenta, asigurand reducerea riscului de infectare si imbolnavire.
„Cu siguranta aceste panouri pot oferi protectie in spatiile inchise”, e de parere directorul de dezvoltare Radu Opris. „Este, de altfel, reglementat ca in cazul birourilor alaturate sa se foloseasca panouri separatoare. In spatiile deschise se pare ca reglementarile prevad reducerea numarului de mese. Probabil ca in anumite locuri pot fi aduse rezolvari cu panouri, iar in altele nu. Mai sunt inca lucruri de reglementat. De abia acum iesim pe piata cu acest produs. Nu am discutat deocamdata cu oficialitatile, desi cred cu tarie ca in spatiile de lucru cu publicul este absolut necesara o protectie crescuta. Vom comunica intens si speram sa ne contacteze inclusiv autoritatile pentru proiecte personalizate”, marturiseste antreprenorul.
Kadra a fost intotdeauna un model de bune practici, care a venit cu solutii inovatoare si a incercat sa imbine utilitatile serviciilor sale cu nevoile fiecarui client. „Se folosesc si in prezent in multe locatii diverse forme separatoare (de la rustic, la modern) cu rol de izolare la vant, fonica sau estetica/intimitate. Asadar, ceea ce am creat noi poate fi integrat modular, practic in orice fel de incinta/spatiu exterior, pastrand avantajele traditionale si adaugand protectia suplimentara cauzata de moment”, incheie Radu Opris.
Kadra Access Engineering este o companie romaneasca cu o vechime de 25 de ani pe piata din Romania, care ofera solutii complete pentru automatizarea cailor de acces. Compania este detinuta de Andreea Strugaru, Monica Sagmar si Radu Opris.
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
strabag nivel 1
viarom
leviatan
MAKITA
CELCO 2020
BMI_Icopal
leviatan
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere