Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KLUDI: Precizie si design avangardist la noile game de produse
KLUDI: Precizie si design avangardist la noile game de produse
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 10 Sep 2014 11:58
Expertul in tehnologii si fitinguri sanitare KLUDI promoveaza noi colectii din seria Smart Luxury, in ultima perioada un succes deosebit de piata fiind inregistrat de gamele KLUDI BALANCE si KLUDI FIZZ. Avand proprietati tehnologice si de design care au asigurat cresterea cererii, inclusiv pe piata din Romania, produsele respective ofera beneficiarilor posibilitati multiple de amenajare a unor zone care, pana nu demult, nu faceau neaparat obiectul unor preocupari estetice. Caracteristicile celor doua game se subordoneaza strategiei de dezvoltare implementate la nivel de grup, contrare curentului industrial uzual, ce presupune, de regula, respectarea unei anumite ordini tehnologice, cu alte cuvinte fabricarea de produse care sa corespunda in mod strict cerintelor actuale ale beneficiarilor. Strategia KLUDI se axeaza, dimpotriva, pe utilizarea tuturor resurselor umane si tehnice disponibile pentru a proiecta si pune in opera solutii destinate, mai degraba, viitorului. 
 
Inovatii pentru confort si siguranta sporite
Bateriile de lavoar din seria KLUDI BALANCE reprezinta, din punct de vedere estetic, o forma de reinterpretare a autenticitatii plasandu-se in mod echilibrat la interactiunea dintre naturalete si functionalitate. De altfel, bateria din seria KLUDI BALANCE a primit prestigiosul premiu "iF product design award" in 2012 pentru aceste caracteristici. Gratie formelor geometrice curbate si suprafetelor netede, produsul iese in evidenta, in toate variantele disponibile. Seria include si o armatura de tip monocomanda destinata instalarii la bideuri, care se caracterizeaza prin elemente estetice si tehnice similare. Gama bateriilor pentru dusuri din cadrul aceleiasi grupe de produse este formata din trei modele, din care doua incastrate si unul aparent, fiecare dintre acestea fiind actionat, de asemenea, in sistem de comanda unica. In plus, oferta curenta include doua solutii deosebite, dotate cu termostat, varianta incastrata avand montata o unitate functionala cu ventil ceramic de inchidere, ce asigura o protectie sporita la actiunea apei cu o temperatura mai mare de 38 de grade Celsius. Totodata, dotarile tehnice permit limitarea debitului la 50%, in cazul versiunii aparente, precum si protectia impotriva fluctuatiilor de presiune. Produsul se afla in proces de certificare pentru incadrarea in clasa I de zgomot, ceea ce garanteaza o functionare deosebit de silentioasa. 
 
Geometrie modulara, pentru cresterea gradului de adaptabilitate
KLUDI FIZZ constituie un alt exemplu reprezentativ de produs care se diferentiaza de modelele existente pe piata. Astfel, capetele de dus din seria respectiva constituie, in principiu, o imbinare armonioasa intre ergonomie, tehnologie si estetica. Datorita designului sau inspirat din modele organice, greutatea produsului este limitata si faciliteaza utilizarea acestuia cu un efort minim. Totodata, forma aerodinamica determina un debit corespunzator al apei atat din punct de vedere al volumului, cat si al intensitatii. Alte elemente deosebite existente in oferta furnizorului german, sunt reprezentate de sistemele de scurgere disponibile in gamele Joop! si Esprit, aceasta din urma fiind deja cunoscuta utilizatorilor si apreciata pentru compatibilitatea cu principiile curente ale activitatii de amenajare a spatiilor interioare. Toate elementele componente sunt modulare, astfel incat se asigura posibilitatea adaptarii dinamice pentru fiecare camin in parte.
 
Inovatii permanente in materie de functionalitate si design
Kludi se adapteaza permanent cerintelor clientilor sai, devansand in mod consistent majoritatea companiilor competitoare, in materie de portofoliu de produse. Produsele Kludi constituie o dovada a faptului ca toate solutiile combina performanta tehnica, functionalitatea, fiabilitatea si designul, care, insumate, contribuie la definirea unei arhitecturi a camerelor de baie sau de bucatarie care rezista cu succes trecerii timpului. De la momentul fondarii in urma cu aproape 90 de ani, compania a implementat in mod continuu principiul solutiilor de avangarda, reusind ca, in prezent, sa poata etala o structura organizationala dezvoltata pe plan mondial si deservita de peste 1.000 de angajati. In cadrul celor cinci unitati de fabricatie din Europa (din care doua in Germania si cate una in Austria, Polonia si Ungaria) se aplica standarde similare de calitate, fapt ce asigura uniformitatea performantelor produselor distribuite si garanteaza indeplinirea la cel mai inalt nivel a cerintelor de performanta asumate la nivel de grup. Un element definitoriu pentru modelele Kludi ramane, alaturi de utilizarea unor materii prime de calitate, procesarea atenta a fiecarui reper, actiune datorita careia sunt obtinute proprietatile de fiabilitate revendicate de producator. De altfel, s-a demonstrat ca toate inovatiile Kludi in materie de design, functionalitate si tehnologie devin, mai devreme sau mai tarziu, standarde valabile pentru intreaga bransa, fiind astfel preluate inclusiv de cei mai importanti competitori. Designul este, fara indoiala, argumentul forte al unei companii care, aparent, ar trebui sa puna accentul, mai degraba, pe elemente tehnice. Prin oferta unui portofoliu complet, incluzand o mare varietate de stiluri, de la cel clasic, la cel mediteranean si de la cel "spartan" la variantele atipice cu geometrii neasteptate, Kludi depaseste limitele impuse de precizia tehnologica (subinteleasa, de altfel, la o companie germana). 
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ness project
theda mar
EDIT-Structural
konsent
concelex
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Ubitech
rigips
leviatan
siniat
quadratum
Acvatot 2019
MAKITA
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander