Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KNAUF INSULATION: Sisteme de pante si contrapante pentru drenarea apei
KNAUF INSULATION: Sisteme de pante si contrapante pentru drenarea apei
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2021 12:09
Drenarea corenta a apei reprezinta un aspect ce trebuie luat in considerare inca de la inceputul oricarui proiect de constructie sau renovare, aspect considerat o provocare pentru orice proiect, potrivit specialistilor de la Knauf Insulation, unul dintre principalii furnizori de produse pentru izolatii pe baza de vata minerala din Romania. O solutie in rezolvarea acestei probleme este propusa de companie prin sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation.
"Cea mai usoara modalitate de a garanta drenarea corecta a apei este sa adaugi un sistem de evacuare direct peste stratul de izolatie, mai degraba decat in structura cladirii. Echipa noastra de experti calculeaza elementele pentru suprafata cladirii pe care iti doresti sa o izolezi, tinand cont de toate specificatiile proiectului de constructie. Sistemul de pante si contrapante Knauf Insulation este inclus in stratul de izolatie, fara a fi nevoie sa il integrezi in structura cladirii. Rezultatul? Drenajul perfect al apei, mult timp economisit pe santier si un risc redus de executie incorecta", spun reprezentantii Knauf Insulation.
Knauf Insulation Smart Roof Top1 CTF si Smart Roof Top2 CTF reprezinta solutii de izolare si directionare a apelor de inalta calitate, sisteme customizate, ideale pentru suprafetele care trebuie sa fie bine izolate si sa garanteze evacuarea adecvata a apei.
"Solutia noastra ofera o izolatie excelenta cu pante sau contrapante, prefabricate, care se potrivesc perfect cladirii sau proiectului. Durabilitatea ridicata a izolatiei Knauf Insulation protejeaza cladirea, garanteaza costuri minime de intretinere si este incombustibila, fiind rezistenta la microorganisme si daunatori", mai arata specialistii.
Potrivit datelor Knauf Insulation, sistemul de pante si contrapante asigura drenajul adecvat si izolatia etansa, ce reduc riscul aparitiei unor eventualelor infiltratii, garantand o durata lunga de viata a acoperisului. Sistemul este usor de instalat, fiind compus din elemente pretaiate, reducand considerabil timpul de instalare pe santier. In plus, necesitatea unei sape separate pentru pante este eliminata in totalitate, reducand greutatea, forta de munca si materialele de constructie, implicit si costurile.
Dupa achizitie, un consultant Knauf Insulation va ghida clientul in fiecare etapa a procesului si va lua in considerare fiecare detaliu al proiectului pentru dispunerea sistemului de pante si contrapante pe suprafata acoperisului ce trebuie izolat. De asemenea, acesta oferi plansele in format dwg. si un plan detaliat de instalare in format pdf., pentru un sistem de drenaj corect instalat.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
Ubitech
MAKITA
noark
theda mar
CDS
quadratum
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander