Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - KONDOR INVEST: Usile Kondor, disponibile in variante multiple
KONDOR INVEST: Usile Kondor, disponibile in variante multiple
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:01
Gama de usi de garaj Kondor este, potrivit producatorului, una dintre cele mai diversificate serii de acest tip de pe plan intern, avand aplicabilitate atat in domeniul rezidential, cat si in cel industrial. Realizate in unitatea proprie din Urziceni, usile Kondor includ modele sectionale, cu lamele termoizolate din aluminiu sau din otel si de tip rulou.
 
Gama complexa de accesorii pentru toate tipurile de usi
 
Modelele sectionale integreaza panouri de tip sandwich din otel galvanizat, vopsit in camp electrostatic. Acestea sunt dotate cu sisteme care detecteaza obstacolele si previn accidentarea, modul de constructie asigurand o protectie sigura impotriva prinderii degetelor. Modelele cu lamele din otel sunt recomandate inclusiv pentru garaje industriale de dimensiuni foarte mari. In acest caz, se utilizeaza lamele din otel de 100 mm, care pot ajunge pana la o latime de 7.500 mm si cu o suprafata de 37,5 mp. De altfel, categoria usilor sectionale industriale destinate inchiderii si protectiei halelor de productie si depozitare reprezinta o categorie aparte in cadrul ofertei Kondor Invest.
Usile de tip rulou sunt realizate din materiale de calitate care le garanteaza rezistenta in timp si impotriva actiunii factorilor meteorologici. Lamelele de aluminiu sau din otel de 55 mm, 77 mm sau de 100 mm sunt componente  neperforate si termoizolante, datorita spumei de poliuretan cu densitate mare pe care o includ. De altfel, acesta este un constituent important al tuturor usilor de garaj din gama Kondor, care contribuie la izolarea casei si a spatiilor de depozitare ce necesita conditii termice speciale. Caseta este realizata din aluminiu, are forma tesita la 45° si este vopsita in camp electrostatic. Din punct de vedere al actionarii, sunt disponibile variante standard (cu arc sau cu yala) sau optionale (cu actionare prin manivela sau motor).
Un alt avantaj important al usilor Kondor este reprezentat de protectia antiefractie, care este asigurata deopotriva pentru garaje de locuinte individuale, hale, depozite si alte spatii industriale. Pe langa sistemele antiefractie, producatorul echipeaza usile Kondor cu o gama extinsa de accesorii, precum cele de actionare automata, de siguranta sau cele optionale. Dintre acestea, se disting: ferestrele dreptunghiulare, usile incastrate de acces, yala care blocheaza/deblocheaza usa, grilele de ventilatie sau sistemele ce detecteaza obstacolele si previn accidentarea.
Toate modelele din gama usilor Kondor pot fi personalizate la cererea clientilor, fiind disponibile in nuante care imita lemnul sau in culori din gama RAL. Remarcandu-se printr-un grad superior de executie, la standarde europene, usile speciale beneficiaza si de conditii deosebite de garantie la comercializare, iar cei 800 de dealeri, care le distribuie la nivel national, se bucura de suport sustinut din partea producatorului. Totodata, calitatea ansamblurilor face posibila comercializarea lor si in alte tari europene, precum Franta, Belgia sau Luxemburg. Pentru informatii suplimentare, www.kondorinvest.ro     
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
noark
viarom
CONCEPT STRUCTURE
siniat
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
konsent
Ubitech
EDIT-Structural
concelex
MAKITA
Acvatot 2019
BogArt
quadratum
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander