Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza in Romania Noul Mosaic, gama dedicata spatiilor publice
LEGRAND lanseaza in Romania Noul Mosaic, gama dedicata spatiilor publice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 22 Iun 2021 13:22
Compania Legrand lanseaza pe piata din Romania Noul Mosaic. Acesta se adapteaza stilului de viata intr-o continua schimbare, aducand noutati pe trei directii, design, noi intrerupatoare Easy Led si solutii de aparataj conectat, pentru monitorizarea de la distanta a instalatiei electrice, cu Netatmo.
Gama Mosaic este dedicata alimentarii cu energie electrica in cladiri comerciale, centre comerciale, institutii de invatamant, spatii sociale, institutii medicale si altele.
Designul noilor rame Mosaic scoate in evidenta unicitatea, aducand un plus de valoare identitatii gamei. Usoara asimetrie a ramei creeaza dinamism si o noua dispersie a luminii, pentru a oferi aparatajului un aspect contemporan.
Cu intrerupatorul Easy Led, exista un singur mecanism ce poate fi utilizat in trei variante, ca intrerupator simplu, lumina de control si indicator luminos.
Solutiile Mosaic de distributie a energiei si datelor reprezinta un sistem unic, in combinatie cu solutiile pentru birouri.
Prin cele 20 de functiuni conectate, Mosaic cu Netatmo, este posibila gestionarea de la distanta a spatiului profesional sau rezidential, in ceea ce priveste controlul iluminatului, al storurilor si al dispozitivelor electrice.
Pe langa solutiile clasice, Mosaic aduce inovatie in spatiile medicale, unde igiena sporita este necesara, prin produsele realizate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt create dintr-un material pe baza de ioni de argint, printr-o tehnologie speciala, in vederea eliminarii virusurilor si bacteriilor.Eficacitatea produselor a fost testata de laboratorul COFAC, iar 99,99% dintre bacteriile testate au fost eliminate.
”In prezent, Mosaic isi propune sa aduca inovatie pe partea de design si solutii conectate, avand cea mai diversificata oferta din piata, cu peste 250 de functiuni, pentru a raspunde nevoilor actuale ale clientilor.”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
 
man and machinehiltiALLBIMALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
theda mar
FRONTALE
Acvatot 2019
MAKITA
noark
strabag nivel 1
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
rigips
viarom
BALTIC
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica