Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza in Romania Noul Mosaic, gama dedicata spatiilor publice
LEGRAND lanseaza in Romania Noul Mosaic, gama dedicata spatiilor publice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 22 Iun 2021 13:22
Compania Legrand lanseaza pe piata din Romania Noul Mosaic. Acesta se adapteaza stilului de viata intr-o continua schimbare, aducand noutati pe trei directii, design, noi intrerupatoare Easy Led si solutii de aparataj conectat, pentru monitorizarea de la distanta a instalatiei electrice, cu Netatmo.
Gama Mosaic este dedicata alimentarii cu energie electrica in cladiri comerciale, centre comerciale, institutii de invatamant, spatii sociale, institutii medicale si altele.
Designul noilor rame Mosaic scoate in evidenta unicitatea, aducand un plus de valoare identitatii gamei. Usoara asimetrie a ramei creeaza dinamism si o noua dispersie a luminii, pentru a oferi aparatajului un aspect contemporan.
Cu intrerupatorul Easy Led, exista un singur mecanism ce poate fi utilizat in trei variante, ca intrerupator simplu, lumina de control si indicator luminos.
Solutiile Mosaic de distributie a energiei si datelor reprezinta un sistem unic, in combinatie cu solutiile pentru birouri.
Prin cele 20 de functiuni conectate, Mosaic cu Netatmo, este posibila gestionarea de la distanta a spatiului profesional sau rezidential, in ceea ce priveste controlul iluminatului, al storurilor si al dispozitivelor electrice.
Pe langa solutiile clasice, Mosaic aduce inovatie in spatiile medicale, unde igiena sporita este necesara, prin produsele realizate din materiale antimicrobiene. Acestea sunt create dintr-un material pe baza de ioni de argint, printr-o tehnologie speciala, in vederea eliminarii virusurilor si bacteriilor.Eficacitatea produselor a fost testata de laboratorul COFAC, iar 99,99% dintre bacteriile testate au fost eliminate.
”In prezent, Mosaic isi propune sa aduca inovatie pe partea de design si solutii conectate, avand cea mai diversificata oferta din piata, cu peste 250 de functiuni, pentru a raspunde nevoilor actuale ale clientilor.”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
FRONTALE
CELCO 2020
MAKITA
leviatan
leviatan
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere