Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza noua gama Incara, adaptata tuturor spatiilor de lucru
LEGRAND lanseaza noua gama Incara, adaptata tuturor spatiilor de lucru
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 03 Apr 2023 16:00
Grupul Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, anunta disponibilitatea pe plan local a noii game INCARA, care se face remarcata prin versatilitatea produselor, acestea fiind solutia ideala pentru toate tipurile de spatii – fie ca este vorba de spatii de lucru, de relaxare sau spatii publice.
Produsele de aparataj INCARA vin ca raspuns la diversele nevoi ale consumatorilor, reprezentand multiple solutii ce pot fi integrate cu usurinta in orice tip de mobilier, avand un design modern si elegant. Unul dintre elementele de baza a realizarii noii game a fost integrarea confortabila pentru orice tip de utilizator, fie ca este vorba despre un instalator profesionist sau de utilizatorul final.
“Pentru Legrand, oferirea solutiilor adaptate nevoilor clientilor nostri reprezinta unul dintre valorile de baza ale companiei, astfel ca analizam in permanenta cerintele utilizatorilor si dezvoltam game moderne si diverse. Noua colectie INCARA vine ca raspuns la multiple necesitati ale clientilor nostri, fiind caracterizata de un set de produse extrem de versatile cu un finisaj modern, potrivite oricarui tip de utilizator. Asadar, fie ca este vorba despre birouri individuale sau spatii de lucru comune, de sali de sedinte sau de spatii publice, de hoteluri sau cafenele, produsele INCARA pot fi integrate cu usurinta transformand orice incapere intr-un loc functional si interconectat.” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Produsele din noua gama dispun de finisaje premium, utilizand materiale precum inox, stejar sau beton, iar culorile inedite pentru industrie precum albastru de matase, portocaliu ghimbir si verde crud vor completa cu succes spatiile cu un design contemporan.
Combinatia deosebita dintre elementele de design, calitatea superioara a materialelor utilizate si functionalitatea produselor au fost apreciate si in cadrul competitiei Red Dot Award 2022, produsul INCARA Electr’On primind chiar distinctia Red Dot.
In plus, designul de produs tine cont si de obiectivele de mediu care reprezinta un element foarte important pentru compania Legrand, astfel ca majoritatea noilor produse sunt impachetate in ambalaje de carton, mai usor de reciclat.
Pentru a gasi solutia ideala de integrare si o mai buna vizualizare a rezultatului final, Legrand ofera clientilor sai cu ajutorul software-ului pCon 3D posibilitatea de a configura virtual toate produsele din gama Incara in functie de spatiul disponibil. Datorita acestui soft, profesionistii care au proiecte de amenajare de birouri sau de incorporare a accesoriilor electrice in mobilier pot fi siguri ca au ales produsele INCARA potrivite pentru nevoile clientilor lor.
 
ALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
theda mar
strabag nivel 1
FRONTALE
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
leviatan
rigips
Ubitech
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica