Agenda Constructiilor
Sambata, 25 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza noua gama Incara, adaptata tuturor spatiilor de lucru
LEGRAND lanseaza noua gama Incara, adaptata tuturor spatiilor de lucru
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 03 Apr 2023 16:00
Grupul Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, anunta disponibilitatea pe plan local a noii game INCARA, care se face remarcata prin versatilitatea produselor, acestea fiind solutia ideala pentru toate tipurile de spatii – fie ca este vorba de spatii de lucru, de relaxare sau spatii publice.
Produsele de aparataj INCARA vin ca raspuns la diversele nevoi ale consumatorilor, reprezentand multiple solutii ce pot fi integrate cu usurinta in orice tip de mobilier, avand un design modern si elegant. Unul dintre elementele de baza a realizarii noii game a fost integrarea confortabila pentru orice tip de utilizator, fie ca este vorba despre un instalator profesionist sau de utilizatorul final.
“Pentru Legrand, oferirea solutiilor adaptate nevoilor clientilor nostri reprezinta unul dintre valorile de baza ale companiei, astfel ca analizam in permanenta cerintele utilizatorilor si dezvoltam game moderne si diverse. Noua colectie INCARA vine ca raspuns la multiple necesitati ale clientilor nostri, fiind caracterizata de un set de produse extrem de versatile cu un finisaj modern, potrivite oricarui tip de utilizator. Asadar, fie ca este vorba despre birouri individuale sau spatii de lucru comune, de sali de sedinte sau de spatii publice, de hoteluri sau cafenele, produsele INCARA pot fi integrate cu usurinta transformand orice incapere intr-un loc functional si interconectat.” a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Produsele din noua gama dispun de finisaje premium, utilizand materiale precum inox, stejar sau beton, iar culorile inedite pentru industrie precum albastru de matase, portocaliu ghimbir si verde crud vor completa cu succes spatiile cu un design contemporan.
Combinatia deosebita dintre elementele de design, calitatea superioara a materialelor utilizate si functionalitatea produselor au fost apreciate si in cadrul competitiei Red Dot Award 2022, produsul INCARA Electr’On primind chiar distinctia Red Dot.
In plus, designul de produs tine cont si de obiectivele de mediu care reprezinta un element foarte important pentru compania Legrand, astfel ca majoritatea noilor produse sunt impachetate in ambalaje de carton, mai usor de reciclat.
Pentru a gasi solutia ideala de integrare si o mai buna vizualizare a rezultatului final, Legrand ofera clientilor sai cu ajutorul software-ului pCon 3D posibilitatea de a configura virtual toate produsele din gama Incara in functie de spatiul disponibil. Datorita acestui soft, profesionistii care au proiecte de amenajare de birouri sau de incorporare a accesoriilor electrice in mobilier pot fi siguri ca au ales produsele INCARA potrivite pentru nevoile clientilor lor.
 
hiltiSISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
leviatan
quadratum
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
konsent
strabag nivel 1
noark
ERBASU CONSTRUCT
siniat
viarom
theda mar
CDS
Acvatot 2019
concelex
ness project
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander