Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza o noua generatie de intrerupatoare wireless si fara baterii
LEGRAND lanseaza o noua generatie de intrerupatoare wireless si fara baterii
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 01 Mar 2021 12:47
Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, a anuntat lansarea unei noi generatii de intrerupatoare wireless, fara baterii. Aceasta inovatie tehnologica a fost dezvoltata alaturi de CEA, un jucator important in domeniul cercetarii-dezvoltarii si inovarii.
Intrerupatoarele wireless (care nu necesita cablarea la reteaua electrica a cladirii), ofera o multitudine de avantaje, printre care se numara facilitarea modernizarii instalatiei electrice si posibilitatea de a fi pozitionate liber, oriunde in incapere, fara a fi nevoie de lucrari de renovare. De asemenea, datorita unui mecanism de captare a energiei incorporat, inovatia permite intrerupatoarelor wireless sa functioneze fara baterii.
Avand trei patente, noua tehnologie wireless si fara baterii, este usor de instalat si permite dispozitivelor electrice, cum ar fi intrerupatoarele care actioneaza iluminatul si storurile, sa fie controlate prin intermediul protocolului international de comunicatii prin unde radio, ZigBee.
Foarte compacta si discreta, noua tehnologie se integreaza perfect in oferta produselor conectate ale Grupului Legrand, disponibile la nivel global.
De asemenea, aceasta inovatie limiteaza impactul asupra mediului si elimina complet necesitatea mentenantei asociate cu utilizarea bateriilor.
“Legrand este liderul global in domeniul intrerupatoarelor si prizelor electrice. Aceasta tehnologie noua reflecta intentia Grupului Legrand de a le oferi consumatorilor inovatii din ce in ce mai inteligente. De asemenea, reprezinta un raspuns provocarilor in ceea ce priveste mediul inconjurator cu care ne confruntam zilnic. Nu in ultimul rand, inovatia rezulta dintr-un parteneriat extrem de productiv cu CEA, care a contribuit cu propriul know-how, in special in ceea ce priveste cercetarea fundamentala.”, a declarat Antoine Burel, CEO Adjunct responabil cu Operatiunile Legrand.
“Suntem mandri ca am putut fi alaturi de Legrand in acest proiect ambitios. Tehnologia inovatoare este rodul unei cooperari de mai multi ani intre cercetatorii CEA si echipele Legrand. De asemenea, acest parteneriat reflecta perfect scopul CEA, acela de a contribui la dezvoltarea inovatiilor industriale prin cercetari ample de ultima generatie in beneficiul tuturor.”, a declarat Stéphane Siebert, Director al Departamentului de Cercetare Tehnologica al CEA.
 
man and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
grundfos
leviatan
theda mar
leviatan
strabag nivel 1
noark
rigips
CDS
MAKITA
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica