Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza o noua generatie de intrerupatoare wireless si fara baterii
LEGRAND lanseaza o noua generatie de intrerupatoare wireless si fara baterii
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 01 Mar 2021 12:47
Legrand, specialist global in infrastructuri electrice si digitale, a anuntat lansarea unei noi generatii de intrerupatoare wireless, fara baterii. Aceasta inovatie tehnologica a fost dezvoltata alaturi de CEA, un jucator important in domeniul cercetarii-dezvoltarii si inovarii.
Intrerupatoarele wireless (care nu necesita cablarea la reteaua electrica a cladirii), ofera o multitudine de avantaje, printre care se numara facilitarea modernizarii instalatiei electrice si posibilitatea de a fi pozitionate liber, oriunde in incapere, fara a fi nevoie de lucrari de renovare. De asemenea, datorita unui mecanism de captare a energiei incorporat, inovatia permite intrerupatoarelor wireless sa functioneze fara baterii.
Avand trei patente, noua tehnologie wireless si fara baterii, este usor de instalat si permite dispozitivelor electrice, cum ar fi intrerupatoarele care actioneaza iluminatul si storurile, sa fie controlate prin intermediul protocolului international de comunicatii prin unde radio, ZigBee.
Foarte compacta si discreta, noua tehnologie se integreaza perfect in oferta produselor conectate ale Grupului Legrand, disponibile la nivel global.
De asemenea, aceasta inovatie limiteaza impactul asupra mediului si elimina complet necesitatea mentenantei asociate cu utilizarea bateriilor.
“Legrand este liderul global in domeniul intrerupatoarelor si prizelor electrice. Aceasta tehnologie noua reflecta intentia Grupului Legrand de a le oferi consumatorilor inovatii din ce in ce mai inteligente. De asemenea, reprezinta un raspuns provocarilor in ceea ce priveste mediul inconjurator cu care ne confruntam zilnic. Nu in ultimul rand, inovatia rezulta dintr-un parteneriat extrem de productiv cu CEA, care a contribuit cu propriul know-how, in special in ceea ce priveste cercetarea fundamentala.”, a declarat Antoine Burel, CEO Adjunct responabil cu Operatiunile Legrand.
“Suntem mandri ca am putut fi alaturi de Legrand in acest proiect ambitios. Tehnologia inovatoare este rodul unei cooperari de mai multi ani intre cercetatorii CEA si echipele Legrand. De asemenea, acest parteneriat reflecta perfect scopul CEA, acela de a contribui la dezvoltarea inovatiilor industriale prin cercetari ample de ultima generatie in beneficiul tuturor.”, a declarat St├ęphane Siebert, Director al Departamentului de Cercetare Tehnologica al CEA.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
ness project
noark
CDS
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
viarom
konsent
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
rigips
concelex
leviatan
Ubitech
MAKITA
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander