Agenda Constructiilor
Vineri, 07 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza
LEGRAND lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2021 11:27
Compania Legrand lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza conceputa pentru a simplifica modurile de utilizare si pentru a veni in intampinarea consumatorilor care isi doresc spatii cat mai organizate, atat prin produsele dedicate, cat si prin cele universale. Acestea ofera mai multa predictibilitate pentru fiecare spatiu si asigura organizarea optima pentru toate ipostazele care necesita conectare simpla si eficienta.
Produsele din noua gama reprezinta o solutie inovatoare in ceea ce priveste organizarea, siguranta pe care o ofera si aspectul unic, prin care se diferentiaza de restul produselor de acest tip.
Noile blocuri multipriza se remarca printr-un design exclusiv, integrat in mod ideal in spatiile de lucru. Premiat de catre IF Design Award 2021, blocul multipriza pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul sau placut, functiile pe care le ofera si modul simplu de utilizare pentru client.
Una dintre noutatile pe care le aduce gama de blocuri multipriza consta in produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a usura viata utilizatorilor si pentru a eficientiza timpul si spatiul de lucru al acestora. Indiferent de incapere, fie ca vorbim despre bucatarie, dormitor sau zona de living si sufragerie, blocurile multipriza din noua gama reprezinta o solutie unica pentru conectarea mai multor dispozitive si pentru organizarea spatiilor de lucru.
Pe langa aspectul placut, prizele plate si conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriza ofera siguranta si reprezinta o alegere perfecta in acest sens. Functia precum protectia la supratensiune, indicarea sarcinii si un disjunctor de siguranta integrat garanteaza linistea indiferent de modul de utilizare.
„Noile produse din gama de blocuri multipriza vin in ajutorul utilizatorilor care deruleaza mai multe activitati in acelasi timp, reprezentand o solutie simpla si eficienta pentru organizare, siguranta si design integrat in spatiile de lucru.”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
rigips
strabag nivel 1
MAKITA
BMI_Icopal
CELCO 2020
viarom
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere