Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza
LEGRAND lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 20 Iul 2021 11:27
Compania Legrand lanseaza pe piata din Romania noua gama de blocuri multipriza conceputa pentru a simplifica modurile de utilizare si pentru a veni in intampinarea consumatorilor care isi doresc spatii cat mai organizate, atat prin produsele dedicate, cat si prin cele universale. Acestea ofera mai multa predictibilitate pentru fiecare spatiu si asigura organizarea optima pentru toate ipostazele care necesita conectare simpla si eficienta.
Produsele din noua gama reprezinta o solutie inovatoare in ceea ce priveste organizarea, siguranta pe care o ofera si aspectul unic, prin care se diferentiaza de restul produselor de acest tip.
Noile blocuri multipriza se remarca printr-un design exclusiv, integrat in mod ideal in spatiile de lucru. Premiat de catre IF Design Award 2021, blocul multipriza pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul sau placut, functiile pe care le ofera si modul simplu de utilizare pentru client.
Una dintre noutatile pe care le aduce gama de blocuri multipriza consta in produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a usura viata utilizatorilor si pentru a eficientiza timpul si spatiul de lucru al acestora. Indiferent de incapere, fie ca vorbim despre bucatarie, dormitor sau zona de living si sufragerie, blocurile multipriza din noua gama reprezinta o solutie unica pentru conectarea mai multor dispozitive si pentru organizarea spatiilor de lucru.
Pe langa aspectul placut, prizele plate si conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriza ofera siguranta si reprezinta o alegere perfecta in acest sens. Functia precum protectia la supratensiune, indicarea sarcinii si un disjunctor de siguranta integrat garanteaza linistea indiferent de modul de utilizare.
„Noile produse din gama de blocuri multipriza vin in ajutorul utilizatorilor care deruleaza mai multe activitati in acelasi timp, reprezentand o solutie simpla si eficienta pentru organizare, siguranta si design integrat in spatiile de lucru.”, a declarat Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMman and machinehiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
noark
rigips
grundfos
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
theda mar
FRONTALE
MAKITA
leviatan
strabag nivel 1
CDS
viarom
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica