Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - LEGRAND lanseaza pe plan local Valena Life Black, pentru utilizarea in locuinte
LEGRAND lanseaza pe plan local Valena Life Black, pentru utilizarea in locuinte
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 28 Oct 2021 14:14
Cunoscuta ca o gama inovatoare si atemporala, cu un design remarcabil, Valena Life/Allure ofera o nota distincta fiecarei locuinte prin formele si detaliile unice ale produselor. Asadar, negrul devine noul alb intr-un context contemporan cu tendinte spre progres si inovatie. Cu forme discrete, usor de utilizat si de integrat in orice stil, Valena Life/Allure reuseste sa satisfaca cele mai exigente nevoi ale clientilor. Utilizatorii au posibilitatea sa-si exprime personalitatea, integrand-o, tototdata, cu ajutorul produselor Valena Life/Allure in casele lor. Fiecare locuinta are astfel amprenta sa personala, creata cu produsele Valena Life/Allure.
Noua colectie moderna si rafinata, imbina elementele naturale cu cele tehnologice, de la cele mai indraznete pana la cele mai discrete. Prezenta discreta a culorii negre se potriveste in mod natural cu alte culori inspirate de metal sau lemn, creand eleganta si autenticitate.
„Se observa o tendinta ascendenta a locuintelor conectate. Legrand a reusit sa imbine in mod ideal nevoia de inovatie si automatizare a caselor cu designul ce denota stilul de viata modern al utilizatorilor prin noua colectie Valena Life/Allure. Ne propunem sa oferim prin aceasta colectie un camin sigur, modern si accesibil, o planeta mai sanatoasa si o experienta unica pentru fiecare client.”, declara Calin Pascalau, Director General Legrand Romania.
Noua gama Valena Life/Allure este echipata cu mecanismul inovator IN`MATIC. Inovatia Valena IN`MATIC este rezultatul multor ani de cercetari, studii de piata si teste reale pentru a face instalarea si intretinerea usoare si mai confortabile, precum si pentru a optimiza performanta electrica. Mecanismul IN`MATIC este sigur, fiabil si performant si, prin aceste calitati, ofera prizelor si intrerupatoarelor o calitate superioara.
Cu Valena Life/Allure with Netatmo locuinta conectata se supune comenzilor vocale si tactile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a monitoriza consumul si de a face economie la energie, protejand astfel mediul inconjurator.
In noua sa strategie pentru constructia de case si locuinte, Legrand isi propune sa ofere clientilor o ambianta confortabila, sigura si cu aceeasi grija pentru mediul inconjurator. Produsele conectate Legrand pentru locuinte inteligente sunt realizate din dorinta de crestere a confortului si sigurantei si, in acelasi timp, de reducerea la minimum a consumului de energie electrica, diminuarea amprentei asupra mediului, creand o stare de bine sustenabila pentru clienti.
 
ALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
noark
grundfos
MAKITA
CDS
BALTIC
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
leviatan
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu